Menü
Kosaram

Tigrisszem Mala 21 Szemes

Tigrisszem Mala 21 Szemes
Tigrisszem Mala 21 Szemes
Tigrisszem Mala 21 Szemes
Tigrisszem Mala 21 Szemes
Tigrisszem Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2111
Megvették: 53
Megnézték: 3461
8 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Tigrisszem ásványból készült Mala nagyon erős energiát mozgat meg, tartalmazza a föld és a nap együttes rezgését.
Megvéd az összes negatív erőtől, bármilyen formában is érkezzen.
Erősíti a vezetői képességet.
Megtisztít a negatív látásmódtól, és tudati tartalmaktól, a negatívitás minden fajtáját eloszlatja. Megmutatja a rossz tulajdonságokat, és hogy hogyan lehet ezeket kijavítani. Erőt is ad a változtatáshoz. A tigrisszem által könnyebben elérjük az álmainkat, céljainkat. Rámutat a lényegre és könnyebb megérteni az összefüggéseket. Mozgósítja a rejtett energia tartalékokat. Segíti az elköteleződést és a kapcsolatokat egészséges, harmonikus irányba tereli. Általa könnyebb minden élethelyzetben képviselni és felvállalni önmagunkat. Megszünteti az önértékelési problémákat, önszabotálást, személyiség zavarokat, félelmeket, vívódást, rágódást, görcsösséget, mentális zavarokat, makacsságot.
A Tigrisszem által könnyebb megoldani a problémákat. A függőség minden formáját orvosolja és ezeken is segít változtatni. Tisztítja az intuíciót. Harmóniát teremt, a kundalini energiáját emeli. Erősíti a tehetséget és a kreativitást.
A Tigrisszem kiváló gyógyhatással rendelkezik a szem betegségeire, nemzőszervekre, csonttörésre, a szűkületeket tágítja, összhangot teremt a két agyféltek között.
A Tigrisszem egészségesre hangolja a gyökércsakrát, erőközpontot és a napfonat csakrát.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!