Menü
Menü
Kosaram

Egyedi Mala Rendelés

Egyedi mala rendelés

Miért is nagyon aktuális az Egyedi, Személyre Szabott Malák fontossága napjainkban?

Nincs két ugyanolyan ember, lelki tünet, állapot. Minden ember más és minden rezgés más, amire az adott élethelyzetben szükség van. Van olyan, hogy elég egy adott ásványkőből álló Mala egy embernek, minden, amire szüksége van az illetőnek kifejezi az adott kő. Nem véletlenül tetszik meg az ásvány Mala, hiszen a hatása nagyon is aktuális abban az élet periódusban. Viszont vannak olyan szituációk, amikor egy nagyon is specifikus, egyedi Malát kíván a lélek. Ezek az együttesek, nagyon kiválóan tudnak hatni az adott problémára, mivel egy témakörön dolgoznak más aspektusokból és így teljesen lefedik azt, amit a szükség kíván. Nem beszélve arról, ha egy tünetegyüttesre vagy harmonikus állapotok erősítésére van egy Mala, akkor remekül kiegészíti egymást az adott ásványkő kombináció. Például ha gránát, rubin vagy hegyikristály kerül bármelyik ásványkő mellé a Malában, akkor azok fokozzák a többi kő hatását. Kombinálni lehet a gyógyító ásványok hatását a harmonikus állapotokat helyreállító, illetve megtartó kövekkel. Nincs határ, bármire meg lehet találni a legmegfelelőbb egyedi malát.

A tökéletes elégedettség érdekében elkészítés előtt az Egyedi Malák árait, köveit és elrendezését minden esetben e-mailen leegyeztetjük kedves Megrendelőinkkel.

Az Egyedi Malák árai a bennük lévő kövek értékétől függ. Különlegességüket elsősorban az adja, hogy személyre szabottan, a kedves Megrendelő igénye szerinti kövekből készítjük el. Egyediségük mellett kedvező áron érhetőek el, hiszen az egyedi ár a bennük lévő köveket tartalmazó hasonló Malákhoz mérten arányos. Ezek az Egyedi Malák 21, 27 vagy 108 szemesek, illetve gyermek Malák is lehetnek. A többi Maláinkhoz hasonlóan ugyanolyan szeretettel készítjük, kiváló minőségű kövekből tiszta szívvel, Megrendelőink egyedi igényeivel fűszerezve.

Ezeket az összeállításokat, egyénre készítjük, így a pontos részletekért, kérjük, vegye fel velünk E-mailen a kapcsolatot!

E-mail cím: egyedimala@malaverzum.hu