Menü
Menü
Kosaram

Malachit Mala 21Szemes

Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Malachit Mala 21Szemes
Egységár:
40 000 Ft
Fizetendő:
40 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK2157

A Malachit kiváló gyógyító és védelmező ásvány. Megtisztít az összes sugárzó, szennyező anyagtól külsőleg és belsőleg is. A testből kivonja a káros anyagokat, rezgéseket. Megkönnyíti a meditációt, összekapcsol a felettes énnel, így könnyebben lehet megérteni az intuíciót és aszerint élni. Erősíti és felszabadítja tudatot, ezáltal megértjük az ok- okozati összefüggéseket, segíti az elemzést és az összegzést. Az elme minden bajára gyógyírként szolgál. A Malachit kiegyensúlyozza az érzelmeket, feloldja a rajtuk lévő blokkokat. Könnyebben lehet a Malachit által feloldani az idejétmúlt önkorlátozást, negatív viselkedési mintánkat. Megmutatja mi az, ami gátolja a fejlődést és ez által könnyebben lehet továbblépni. Segíti az átalakulást és az önfelvállalást. Vitálissá és felszabadulttá tesz. Életszeretettel tölt fel.
Felelősségre tanít érzelmileg, gondolatilag és tettekben is. A Malachit jó hatással van a szívre és az érzelmekre, feltétel nélküli szeretetet biztosít, segít átalakítani a befele fordulást nyitottsággá. Harmóniát és egyensúlyt teremt. Az érzéseket segít kifejezni és felvállalni, bátorsággal tölt fel. Az empátiát mélyíti. Gyógyítja a szexuális problémákat és az azt kiváltó okokat, a jelen és az előző életekben átélt negatív történések lelki okait kitisztítja. Segíti az átalakulást és a feldolgozást. Mély érzelmi regenerációt biztosít.
A Malachit gyógyítja a mentális, pszichiátriai és elmezavarokat, betegségeket. Görcsoldó hatású, segíti a női nemi szervek egészséges működését. Meggyógyítja az ízületi gyulladást, reumát, idegbecsípődést, epilepsziát, agyi rendellenességeket, szédülést, beszédhibát, diszlexiát, diszgráfiát, szemproblémát, látóideget, pajzsmirigyet, mellékpajzsmirigyet, asztma tüneteit, tüdő rendellenességeit, lépet, májat, csonttöréseket, csontkinövéseket. A Malachit kiválóan gyógyítja még a daganatos megbetegedések minden fajtáját. Megszünteti az utazási betegségeket, rosszulléteket, tériszonyt. Csökkenti a vérnyomást. Méregtelenít, megszünteti a savasodást. Jótékonyan hat a cukorbetegségre. Erősíti az immunrendszert. Sejt szinten regenerál. A DNS rendellenességeit kijavítja. Segíti és megkönnyíti a szülést.
A Malachit megtisztítja az összes csakrát és egészségesre hangolja.

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!