Menü
Menü
Kosaram

Tudástár RSS

Beke Adrienn 0 1243
Ezek a gyönyörű és egyedi ékszerek pénzt, de akár szerelmet is hozhatnak neked, miközben segítenek megszabadulni a negatív karmádtól. Egyre többen viselnek malákat, olyan ásványokból készült nyakláncokat vagy karkötőket, amelyeknek bojt van a v..
Beke Adrienn 0 1234
Szívből ajánljuk ezt a 10 perces meditációt, ami a békéről szól. Így könnyebb megszabadulni a félelmektől, az aggodalmaktól, a romboló gondolatoktól és érzelmektől. A meditáció szorgalmazza, hogy békét teremtsünk, jó irányba tereljük a teremtő ..
Beke Adrienn 0 1623
Jöjjön újra divatba az egészség, tudatosság, ösztönösség és szeretet – interjú Beke Adriennel, a Malaverzum megálmodójával Mindig is nagyon erős vonzódást éreztem az ásványok felé. Általános iskolában minden évben volt pár nap, mikor az aulában..
Beke Adrienn 0 1635
Reggeli Meditáció-Esti Mantrázás az egészségért és a jobb világért! Minden egyes szó, gondolat és érzés számít, főleg ebben az érzékeny időszakban! Nem mindegy mit erősítünk! A külső dolgok rámutatnak a belső nehézségekre, elakadásokra. Ha ..
Beke Adrienn 0 1719
A szavaknak teremtő erejük van. A Mantrák olyan különleges szóformulák, melyek rezgést idéznek elő. Az egyik legismertebb mantra az om mani peme hung mantra mely számos pozitív rezgéssel rendelkezik. Ismételgetése, nem csak ránk, hanem minden érző ..
Beke Adrienn 0 2427
A Mala Buddhista imafüzér, elődje a különböző kultúrákban fellehető rózsafüzéreknek. Meghódította a keleti népeket és kultúrájukat, majd nyugaton is elterjedt. A Mala/Málá lelki gyakorlatok során használt eszköz. A mantrák, különleges szó formu..
Beke Adrienn 0 1277
A Mala tradicionálisan meditáció gyakorlásánál használatos eszköz. A mantrákkal rezgést idéznek elő, amelyek gyógyítólag hatnak testileg és lelkileg. Leborulásoknál szintén segít a számlálásokban, illetve a Mala magába szívja a negatív karmát, amit..
Beke Adrienn 0 1410
A hét napjait különböző bolygókról nevezték el, ez az angol nyelvben egyértelműbben látszik. Bemutatjuk nektek az adott napra eső bolygó hatása alatt álló köveket. Ezek azért lényegesek, mert ha magunkon viseljük, ezeket az ásványokat megkönnyíthet..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)