Citrin Mala 21 Szemes

Citrin Mala 21 Szemes

  A Citrin ásványból készült Mala erős regeneráló és tisztító hatással rendelkezik. Boldogsággal, örömmel, energiával és kreativitással tölt fel. Védi az aurát, megtisztít a negatív dolgoktól, hatásoktól. Általa könnyebben őrizzük meg a belső énünket, tisztaságunkat. Segíti a megérzéseket.  Hatásosan jelez, ha ki kell állni önmagunkért. Erőt ad az életben felmerülő nehézségek megoldására.
  A Citrin kiegyensúlyozza a finomtesteket és összhangba hozza a fizikai testtel. Segít tartósan bevonzani a bőséget, gazdagságot, sikert és az élet minden jó dolgát. Arra is motivál, hogy megosszuk másokkal, amivel rendelkezünk, ez által még több gazdagság áramlik az életünkbe. A nagylelkűséget erősíti.
  A nap tartományából nyeri az energetikáját, számtalan pozitív hatással rendelkezik. Negaitvitást teljes mértékben megszünteti, eloszlatja a fájdalmakat, bánatot, szeretet nélküli gondolatokat, állapotokat. Segít megoldani a családon belüli nézeteltéréseket, fájdalmakat, konfliktusokat, nehézségeket.
  A Citrin által könnyebb megélni az önbizalmat, stabilitást. Erősíti az egyéniségét, a kitartást, önkifejezést, fejlődést, életörömöt, belső nyugalmat, bölcsességet, optimista szemléletet. A Citrin arra motivál, hogy megéljük a jelen pillanatot és hagyjuk történni, azt aminek történnie kell. Segít feldolgozni és elengedni a múlt fájdalmait, ezáltal könnyen békére lelhetünk és felszabadulhatunk a terhek alól.
   Megszünteti a túlérzékenységet, rágódást, félelmeket, önszabotálást. A legjobb megoldás felé terel, bátorságot ad.
  A Citrin segíti az összpontosítást, a figyelmet, felszabadítja az elmét. Orvosolja a depressziót, pánikot, fóbiákat, félelmeket, haragot, negatív jellemvonásokat. Segít túljutni ezeken az állapotokon és egészségessé formálni a tudatot. Megkönnyíti a feldolgozást. Általa meg tudjuk élni az érzéseinket és ki is tudjuk azokat fejezni, felelősséget tudunk vállalni értük. Kiegyensúlyozottá tesz.
  A Citrin megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, menstruációs fájdalmakat, klimax tüneteit és a székrekedést. Kiegyensúlyozza a hormonokat. Kitisztítja a testből a fertőzéseket. Regenerálja és egészségessé teszi az elváltozásokat. A Citrin segíti az emésztést, a hasnyálmirigyet. A lép, máj, vese egészséges működését és a vér tiszta áramlását állítja helyre. Orvosolja a szemproblémákat. Erősíti az idegrendszert, az idegeket és a legyengült szervezetet. Megszünteti a kimerülést és a leterheltséget. Gyógyítja a pajzsmirigyet, a csecsemőmirigyet. Halványítja a cellulitiszt.
  A Citrin hangolja a koronacsakra, köldökcsakra és az erőközpontot.

  Szemek száma
  21 szemesA Citrin Mala fazettált csiszolású.
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 13,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!