Menü
Menü
Kosaram

Citrin Mala 21 Szemes

Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Egységár:
35 000 Ft
Fizetendő:
35 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK2193

A Citrin ásványból készült Mala erős regeneráló és tisztító hatással rendelkezik. Boldogsággal, örömmel, energiával és kreativitással tölt fel. Védi az aurát, megtisztít a negatív dolgoktól, hatásoktól. Általa könnyebben őrizzük meg a belső énünket, tisztaságunkat. Segíti a megérzéseket. Hatásosan jelez, ha ki kell állni önmagunkért. Erőt ad az életben felmerülő nehézségek megoldására. A Citrin kiegyensúlyozza a finomtesteket és összhangba hozza a fizikai testtel. Segít tartósan bevonzani a bőséget, gazdagságot, sikert és az élet minden jó dolgát. Arra is motivál, hogy megosszuk másokkal azt, amivel rendelkezünk, ez által még több gazdagság áramlik az életünkbe. A nagylelkűséget erősíti.  A nap tartományából nyeri az energetikáját, számtalan pozitív hatással rendelkezik. Negaitvitást teljes mértékben megszünteti, eloszlatja a fájdalmakat, bánatot, szeretet nélküli gondolatokat, állapotokat. Segít megoldani a családon belüli nézeteltéréseket, fájdalmakat, konfliktusokat, nehézségeket. A Citrin által könnyebb megélni az önbizalmat és a stabilitást. Erősíti az egyéniségét, a kitartást, az önkifejezést, a fejlődést, az életörömöt, a belső nyugalmat, a bölcsességet és az optimista szemléletet. A Citrin arra motivál, hogy megéljük a jelen pillanatot és hagyjuk történni, azt aminek történnie kell. Segít feldolgozni és elengedni a múlt fájdalmait, így könnyen békére lelhetünk és felszabadulhatunk a terhek alól. Megszünteti a túlérzékenységet, a rágódást, a félelmeket és az önszabotálást. Bátorságot ad és a legjobb megoldás felé terel. A Citrin segíti az összpontosítást, a figyelmet, felszabadítja az elmét. Orvosolja a depressziót, pánikot, fóbiákat, félelmeket, haragot, negatív jellemvonásokat. Segít túljutni ezeken az állapotokon és egészségessé formálni a tudatot. Megkönnyíti a feldolgozást. Általa meg tudjuk élni az érzéseinket és ki is tudjuk azokat fejezni, továbbá felelősséget tudunk vállalni értük. Kiegyensúlyozottá tesz.  A Citrin megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, menstruációs fájdalmakat, klimax tüneteit és a székrekedést. Kiegyensúlyozza a hormonokat. Kitisztítja a testből a fertőzéseket. Regenerálja és egészségessé teszi az elváltozásokat. A Citrin segíti az emésztést, a hasnyálmirigyet. A lép, máj, vese egészséges működését és a vér tiszta áramlását állítja helyre. Orvosolja a szemproblémákat. Erősíti az idegrendszert, az idegeket és a legyengült szervezetet. Megszünteti a kimerülést és a leterheltséget. Gyógyítja a pajzsmirigyet, a csecsemőmirigyet. Halványítja a cellulitiszt. A Citrin hangolja a koronacsakra, köldökcsakra és az erőközpontot.

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!