Menü
Menü
Kosaram

Rólunk

Üdvözlünk a Malaverzumban!

Az ásványok, fél drága- és drágakövek jótékony hatásai ősidők óta ismertek a keleti gyógyászatban. Nemcsak a betegségek, hanem a lelki gyakorlatok hatékony segítőtársa is. Erősíthetünk vele csakrákat vagy olyan tulajdonságainkat, amelyeket kedvelünk magunkban, esetleg szeretnénk megszerezni.

De ezek a hatások akkor tudnak érvényesülni, ha a Malák eredeti, jó minőségű ásványokból készülnek, mert azok rendelkeznek a szükséges rezgéssel. Ez az energetika erősíthető is, ha a Malák szívből fűződnek.

Évekkel ezelőtt hobbiként kezdtem el foglalkozni Malák készítésével és elkészítésükhöz a kiváló minőségű ásványok beszerzésével. Először a családnak, a barátoknak készítettem Malákat gyakorláshoz, gyógyításhoz és erősítésekhez, valamint folyamatosan figyeltem a különböző kövek hatásait is. De ahogy egyre inkább nőtt az igény, úgy gondoltam, hogy nemcsak hobbiként folytatom tovább az általam oly szeretett és nagyra becsült Malák fűzését, ezért elkészítettem a webshopomat.

Továbbra is törekszem a kiváló minőségre és fontos számomra, hogy Malákat elérhető áron kínáljam.

Nálam a Malák tiszta szívből készülnek, és törekszem a kiváló minőségre mind a kövek beszerzésében, mind a malák végső minőségében. Nem használok üveget vagy szintetikus köveket. Legritkább esetben használok festett követ, csak akkor, amikor ez elkerülhetetlen, de azt fel is tüntetem a Mala melletti információban.

Nagyon boldog vagyunk, hogy sikerült valóra váltanunk az álmom és veletek együtt élvezhetem a Maláink csodálatos hatásait.

Ha esetleg olyan Malára vágysz, ami kifejezetten neked való, személyre szabott, akkor írj nekem és szívesen elkészítem neked!

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Beke Adrienn
tulajdonos