Menü
Kosaram

Szelenit Mala 21 Szemes

Szelenit Mala 21 Szemes
Szelenit Mala 21 Szemes
Szelenit Mala 21 Szemes
Szelenit Mala 21 Szemes
Szelenit Mala 21 Szemes
Szelenit Mala 21 Szemes
Szelenit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2184
Megvették: 103
Megnézték: 1690
26 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Szelenit ásványból készült mala nagyon kifinomult rezgéssel rendelkezik. Tisztítja a fejet, a gondolatokat és a mentális részeket. Létrehozza a kapcsolatot a felettes énnel, ezáltal az intuíció sokkal pontosabb lesz. Erőt ad ahhoz, hogy megvalósítsuk ezeket az útmutatásokat. Segíti a spirituális tevékenységeket, lecsendesíti az elmét, megnyugtat, létrehozza a meditatív állapotot, segít alkalmazni a megszerzett tudást, szorgalmazza a fejlődést és a megújulást. A láthatatlan világot harmonizálja.

A Szelenit ásvány által könnyebb teljesíteni a leszületés előtt bevállalt feladatokat, megmutatja a megoldást is hogyan tudjuk ezeket véghez vinni. Az előző életekben szerzett negatív hatásokat is tisztítja. 

 A Szelenit letisztítja a felesleges ingereket, így még mélyebb nyugalmat tudunk átélni. Mentálisan megszünteti a káoszt, tisztítja a tudatot és a tudat alatti részeket is.

Kiváló védelmező ásvány, megvéd a negatívumokkal szemben, letisztítja mások akaratát továbbá megszünteti a befolyásolhatóságot. Orvosolja a fájó, zűrzavaros érzelmeket, stabilitást hoz. Megtisztítja a teret.
A Szelenit kiváló gyógyhatással rendelkezik a csontokra, gerincoszlopra, epilepsziára, fejfájásra és a mentális betegségekre. Méregtelenít, akár a régi amalgán tömések negatív hatásait is alaposan kitisztítja. A bioenergetikai mezőket kiegyensúlyozza és helyreállítja a szervezet egészséges működését.

A Szelenit csakrája a koronacsakra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!