Menü
Kosaram

Kalcit Mala 21 Szemes

Kalcit Mala 21 Szemes
Kalcit Mala 21 Szemes
Kalcit Mala 21 Szemes
Kalcit Mala 21 Szemes
Kalcit Mala 21 Szemes
Kalcit Mala 21 Szemes
Kalcit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2189
Megvették: 36
Megnézték: 1301
17 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Kalcit ásványból készült Mala hatékonyan tisztítja a körülöttünk lévő teret. Eloszlatja az energetikai rendellenességeket a testen belül. Felrezegtet oda, ahol az egészséges állapot helyreáll. A Kalcit emeli a spirituális rezgést, tisztítja a tudatot, segíti a tisztán látást, erősíti a képességeket. Felgyorsítja a fejlődést és tudatosítja a testkilépéses élményeket.

Összhangot teremt az értelem és az érzem között, létrehozza az érzelmi intelligenciát. 

A Kalcit hatásos ellenszere a reményvesztettségnek, a motiválatlanságnak és a lustaságnak. Aktivizálja az energiatartalékokat, vitalitással és erővel tölt fel a mindennapokhoz. Lecsillapítja az elmét, segíti az előrelátás képességét, tisztítja a fejet. Segíti a tanulást és a tanultak alkalmazását.

Általa könnyebb felismerni a szituációk lényegét és a jó irányba haladni. Erőt ad az álmok megvalósításához.

A Kalcit csillapítja az érzelmi megrázkódtatásokat, traumákat, fájdalmakat melyeket boldogsággá, stabilitássá, nyitottsággá alakít. Erősíti az önbizalmat és az önmagunkba vetett hitet, általa könnyebben átalakítjuk a sorscsapásokat.

A Kalcit erősíti a csontokat, ízületeket, segíti a kalcium felszívódását, ugyanakkor lebontja a meszesedést. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a kiválasztó szervekre, a belekre, az epére, a nemzőszervekre, a véralvadásra, a bőrre, fekélyre, sebekre, gennyes elváltozásokra, szemölcsre. A szövetek regenerálásában és az immunrendszer erősítésében szintén nagyon hatásos. 

Gyermekeknél támogatja a fejlődést és a növekedést.

A Kalcit egészégesre hangolja az erőközpont, napfonat, szív és koronacsakrát.

 

A Narancssárga Kalcit nagyon erős problémamegoldó kő. Arra is felrezegtet, hogy a lehető legjobban kiaknázzuk a lehetőségeinket. Kiegyensúlyozza az érzelmeket, továbbá felszámolja a félelmet és a depresszió összes állapotát. Erős energetizáló és tisztító hatással rendelkezik.

Az alsó csakrák egészséges működésére és a hozzájuk rendelt szervekre kiváltképp hatásos. 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!