Tigrisszem Mala 21 Szemes

Tigrisszem Mala 21 Szemes

  A Tigrisszem ásványból készült Mala nagyon erős energiát mozgat meg, tartalmazza a föld és a nap együttes rezgését.
  Megvéd az összes negatív erőtől, bármilyen formában is érkezzen.
  Erősíti a vezetői képességet.
  Megtisztít a negatív látásmódtól, és tudati tartalmaktól, a negatívitás minden fajtáját eloszlatja. Megmutatja a rossz tulajdonságokat, és hogy hogyan lehet ezeket kijavítani. Erőt is ad a változtatáshoz. A tigrisszem által könnyebben elérjük az álmainkat, céljainkat. Rámutat a lényegre és könnyebb megérteni az összefüggéseket. Mozgósítja a rejtett energia tartalékokat. Segíti az elköteleződést és a kapcsolatokat egészséges, harmonikus irányba tereli. Általa könnyebb minden élethelyzetben képviselni és felvállalni önmagunkat. Megszünteti az önértékelési problémákat, önszabotálást, személyiség zavarokat, félelmeket, vívódást, rágódást, görcsösséget, mentális zavarokat, makacsságot.
  A Tigrisszem által könnyebb megoldani a problémákat. A függőség minden formáját orvosolja és ezeken is segít változtatni. Tisztítja az intuíciót. Harmóniát teremt, a kundalini energiáját emeli. Erősíti a tehetséget és a kreativitást.
  A Tigrisszem kiváló gyógyhatással rendelkezik a szem betegségeire, nemzőszervekre, csonttörésre, a szűkületeket tágítja, összhangot teremt a két agyféltek között.
  A Tigrisszem egészségesre hangolja a gyökércsakrát, erőközpontot és a napfonat csakrát.

  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 4,300 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!