Menü
Menü
Kosaram

Variszcit Mala 21 Szemes

Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Variszcit Mala 21 Szemes
Egységár:
35 000 Ft
Fizetendő:
35 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK2197
Mala tulajdonságok
Szemek anyagaVariszcit
Szemek száma21 Szemes
Szemek mérete8 mm
Bojt színeZöld/ fekete
FelhasználásGyógyítás

A Variszcit ásványból készült Mala az erő, a bátorság és a remény köve. Feltétel nélküli szeretettel tölt fel. Kitisztítja az előző életekből származó rossz döntéseket, tudatosságot és bölcsességet ad. Szorgalmazza a nézőpont váltást, ami a problémák megoldásához vezet. Segíti a tudás elmélyülését és alkalmazását a mindennapi életben. A Variszcit átalakítja a kétségbeesést erővé és önmagunkba, az életbe, illetve a mindenségbe vetett bizalommá. Segíti a karma törvényét. Fejleszti a mentális képességeket, a letisztult gondolatokat, a józan ész képességét, ami mentes az egyéni elakadásoktól, beszűkültségektől, félelmektől és rossz tapasztalatoktól. Feltölt életenergiával, illetve a megújulás képességét erősíti, ezáltal nagy felszabadulást eredményez. A Variszcit kiválóan segíti az önkifejezést, önfelvállalást és a kreativitást. Általa lehullanak azok az álarcok, amiket megfelelésből rak az ember magára. Megkönnyíti az önelfogadást és hogy úgy létezzen mindig mindenki, ahogyan az természetes. A Variszcit megszünteti az alvászavarokat, békés nyugodt pihentető alvást biztosít. Feltölti a lemerült, elfáradt szervezetet. Kiváló gyógyhatással rendelkezik rokkantság esetén, mély megértést, elfogadást ad és új motivációval, életszeretettel tölti fel az egyént és a hozzátartozókat is. A Variszcit ásvány orvosolja az idegrendszeri problémákat, az ereket, a vénákat, a beszűkült meszesesdéseket, a bőrt, a gyomorproblémákat, a fekélyt, a felfúvódást és a gyomorhurutot. Továbbá erős gyógyító rezgése a szívre, a csontozati problémákra, a reumára, a köszvényre és az impotenciára is kiterjed. Természetes görcsoldó hatása van.

A Variszcit csakrája a gyökér és szívcsakra.

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!