Menü
Menü
Kosaram

Tigrisszem Mala 18 Szemes

Tigrisszem Mala 18 Szemes
Tigrisszem Mala 18 Szemes
Tigrisszem Mala 18 Szemes
Tigrisszem Mala 18 Szemes
Tigrisszem Mala 18 Szemes
Egységár:
13 000 Ft
Fizetendő:
13 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK1811

A Tigrisszem ásványból készült Mala nagyon erős energiát mozgat meg, tartalmazza a föld és a nap együttes rezgését.
Megvéd az összes negatív erőtől, bármilyen formában is érkezzen.
Erősíti a vezetői képességet.
Megtisztít a negatív látásmódtól, és tudati tartalmaktól, a negatívitás minden fajtáját eloszlatja. Megmutatja a rossz tulajdonságokat, és hogy hogyan lehet ezeket kijavítani. Erőt is ad a változtatáshoz. A tigrisszem által könnyebben elérjük az álmainkat, céljainkat. Rámutat a lényegre és könnyebb megérteni az összefüggéseket. Mozgósítja a rejtett energia tartalékokat. Segíti az elköteleződést és a kapcsolatokat egészséges, harmonikus irányba tereli. Általa könnyebb minden élethelyzetben képviselni és felvállalni önmagunkat. Megszünteti az önértékelési problémákat, önszabotálást, személyiség zavarokat, félelmeket, vívódást, rágódást, görcsösséget, mentális zavarokat, makacsságot.
A Tigrisszem által könnyebb megoldani a problémákat. A függőség minden formáját orvosolja és ezeken is segít változtatni. Tisztítja az intuíciót. Harmóniát teremt, a kundalini energiáját emeli. Erősíti a tehetséget és a kreativitást.
A Tigrisszem kiváló gyógyhatással rendelkezik a szem betegségeire, nemzőszervekre, csonttörésre, a szűkületeket tágítja, összhangot teremt a két agyféltek között.
A Tigrisszem egészségesre hangolja a gyökércsakrát, erőközpontot és a napfonat csakrát.

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!