Menü
Menü
Kosaram

Szeleint Mala 27 Szemes

Szeleint Mala 27 Szemes
Szeleint Mala 27 Szemes
Szeleint Mala 27 Szemes
Szeleint Mala 27 Szemes
Szeleint Mala 27 Szemes
Szeleint Mala 27 Szemes
Szeleint Mala 27 Szemes
Egységár:
48 400 Ft
Fizetendő:
48 400 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: Mk27210

A Szelenit ásványból készült mala nagyon kifinomult rezgéssel rendelkezik. Tisztítja a fejet, a gondolatokat és a mentális részeket. Létrehozza a kapcsolatot a felettes énnel, ezáltal az intuíció sokkal pontosabb lesz. Erőt ad ahhoz, hogy megvalósítsuk ezeket az útmutatásokat. Segíti a spirituális tevékenységeket, lecsendesíti az elmét, megnyugtat, létrehozza a meditatív állapotot, segít alkalmazni a megszerzett tudást, szorgalmazza a fejlődést és a megújulást. A láthatatlan világot harmonizálja.

A Szelenit ásvány által könnyebb teljesíteni a leszületés előtt bevállalt feladatokat, megmutatja a megoldást is hogyan tudjuk ezeket véghez vinni. Az előző életekben szerzett negatív hatásokat is tisztítja. 

 A Szelenit letisztítja a felesleges ingereket, így még mélyebb nyugalmat tudunk átélni. Mentálisan megszünteti a káoszt, tisztítja a tudatot és a tudat alatti részeket is.

Kiváló védelmező ásvány, megvéd a negatívumokkal szemben, letisztítja mások akaratát továbbá megszünteti a befolyásolhatóságot. Orvosolja a fájó, zűrzavaros érzelmeket, stabilitást hoz. Megtisztítja a teret.
A Szelenit kiváló gyógyhatással rendelkezik a csontokra, gerincoszlopra, epilepsziára, fejfájásra és a mentális betegségekre. Méregtelenít, akár a régi amalgán tömések negatív hatásait is alaposan kitisztítja. A bioenergetikai mezőket kiegyensúlyozza és helyreállítja a szervezet egészséges működését.

A Szelenit csakrája a koronacsakra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!