Menü
Kosaram

Malachit Mala 27 Szemes

Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
Malachit Mala 27 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2718
Megvették: 35
Megnézték: 2576
38 200 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Malachit kiváló gyógyító és védelmező ásvány. Megtisztít az összes sugárzó, szennyező anyagtól külsőleg és belsőleg is. A testből kivonja a káros anyagokat, rezgéseket. Megkönnyíti a meditációt, összekapcsol a felettes énnel, így könnyebben lehet megérteni az intuíciót és aszerint élni. Erősíti és felszabadítja tudatot, ezáltal megértjük az ok- okozati összefüggéseket, segíti az elemzést és az összegzést. Az elme minden bajára gyógyírként szolgál. A Malachit kiegyensúlyozza az érzelmeket, feloldja a rajtuk lévő blokkokat. Könnyebben lehet a Malachit által feloldani az idejétmúlt önkorlátozást, negatív viselkedési mintánkat. Megmutatja mi az, ami gátolja a fejlődést és ez által könnyebben lehet továbblépni. Segíti az átalakulást és az önfelvállalást. Vitálissá és felszabadulttá tesz. Életszeretettel tölt fel.
Felelősségre tanít érzelmileg, gondolatilag és tettekben is. A Malachit jó hatással van a szívre és az érzelmekre, feltétel nélküli szeretetet biztosít, segít átalakítani a befele fordulást nyitottsággá. Harmóniát és egyensúlyt teremt. Az érzéseket segít kifejezni és felvállalni, bátorsággal tölt fel. Az empátiát mélyíti. Gyógyítja a szexuális problémákat és az azt kiváltó okokat, a jelen és az előző életekben átélt negatív történések lelki okait kitisztítja. Segíti az átalakulást és a feldolgozást. Mély érzelmi regenerációt biztosít.
A Malachit gyógyítja a mentális, pszichiátriai és elmezavarokat, betegségeket. Görcsoldó hatású, segíti a női nemi szervek egészséges működését. Meggyógyítja az ízületi gyulladást, reumát, idegbecsípődést, epilepsziát, agyi rendellenességeket, szédülést, beszédhibát, diszlexiát, diszgráfiát, szemproblémát, látóideget, pajzsmirigyet, mellékpajzsmirigyet, asztma tüneteit, tüdő rendellenességeit, lépet, májat, csonttöréseket, csontkinövéseket. A Malachit kiválóan gyógyítja még a daganatos megbetegedések minden fajtáját. Megszünteti az utazási betegségeket, rosszulléteket, tériszonyt. Csökkenti a vérnyomást. Méregtelenít, megszünteti a savasodást. Jótékonyan hat a cukorbetegségre. Erősíti az immunrendszert. Sejt szinten regenerál. A DNS rendellenességeit kijavítja. Segíti és megkönnyíti a szülést.
A Malachit megtisztítja az összes csakrát és egészségesre hangolja.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!