Menü
Menü
Kosaram

Dumortierit Mala 18 Szemes

Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Dumortierit Mala 18 Szemes
Egységár:
24 200 Ft
Fizetendő:
24 200 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK1815

A Dumortierit ásványból készült mala könnyít a nehézségeken, felszabadultabb, könnyedebb és minőségibb életet biztosít. 

Stabilizálja a nehéz kapcsolatokat és segít megoldani a problémákat. Mélyíti az emberszeretetet. Minőségi kapcsolatok kialakítására ösztönöz. 

Felszabadít a stressz, az idegesség, a félelem és a kimerültség alól. Segít felszámolni az idejétmúlt negatív viselkedésmintákat, a mániákat, a rigolyákat, a kényszerességet, a negatív reakciókat és a rossz berögződéseket. Megszünteti az izgulékonyságot, a lámpalázat, a levertséget, a makacsságot, a fóbiákat, a depressziót és a pánikot. Hatalmas erőt ad a függőségek megszüntetésére, továbbá azoknak is gyógyító erővel hat, akik a függőket segítik. Kitisztítja a fejet, eloszlatja a külső-belső káoszt és jó irányba terelni az életet.

A Dumortierit ráhangol az életfeladatra, és ha az így, vagy úgy kisiklott, segít kijavítani az elcsúszásokat, a rossz döntéseket és átalakítja, jó irányba tereli, ami félrement. Segít újra tervezni azt, amit teljesen lehetetlen a bevállalások szerint csinálni. Általa könnyebb elengedni az idejétmúlt kötödéseket, emberekhez, helyzetekhez. Jó irányba terel. A Dumortierit által könnyebb ráhangolódni a tiszta belső útmutatásra és aszerint élni. Spirituálisan nagyon jó iránymutatást ad. Segíti a fókuszálást és az önfegyelmet. Növeli a koncentrációt, megkönnyíti a tanulást. A kommunikációt egészséges mederbe tereli.

Erősíti az önbizalmat, az önfelvállalást, az önkiállást, a türelmet és a bátorságot. Megszünteti a túlérzékenységet és az instabilitást. Segít feldolgozni a traumákat. Életörömmel és motivációval tölt fel. Jó hangulatot teremt, oldja a rossz érzéseket és a görcsösséget. Optimista szemlélettel ruházza fel a viselőjét, amely egy minőségibb, jobb életet biztosít. Bevonzza a lélektársakat. Kitisztítja a nehézségek, rossz kapcsolatok, elakadások okait. 

A Dumortierit csillapítja a hányást, a hasmenést, a fejfájást, a görcsöket és a rossz közérzetet, a lázat, az idegrendszeri problémákat, a bőrproblémákat, a köhögést, a hörgőhurutot és a fertőzéseket. Sejt szinten regenerál és helyre állítja az egészséges működést akár fejben, testben és érzelmileg. Frissíti és regenerálja az idegrendszert. 

A Dumortierit egészségesre hangolja a torok, a harmadik szem és a koronacsakrát.

 

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!