Menü
Kosaram

Csillámpala 21 Szemes Mala

Csillámpala 21 Szemes Mala
Csillámpala 21 Szemes Mala
Csillámpala 21 Szemes Mala
Csillámpala 21 Szemes Mala
Csillámpala 21 Szemes Mala
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK211003
Megvették: 70
Megnézték: 3385
20 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Csillámpala ásványkőből készült Mala különböző kövek együttes képződése. Található benne gránát, muszkovit, biotit, kvarc, turmalin, földpát, disztén, sztaurolit.
A Csillámpalában elegyedik mindegyik kő hatása, illetve együttesen fokozzák egymás tulajdonságait. A Csillámpala rendkívül hatékony a korona és szívcsakra egyensúlyba hozására, megszünteti a mentális és érzelmi különbségeket. Létrehozza az egységet a gondolatok és az érzések között. Szembesít azzal, amit meg kell fejlődni.
Érzelmi biztonságot ad, rugalmasságra ösztönöz és rendkívül hatékony az összes mentális problémára, nyugtatja az idegeket, összehangolja a 2 agyféléteket, gyógyítja a skizofréniát, borderline-szindrómát, hangulatingadozásokat, szélsőséges viselkedést, depressziót, melankóliát, alvászavarokat, a koros insomniát, idegi eredetű betegségeket, melankóliát, csökkenti a haragot, fejfájást és a mononucleosis tüneteit is megszünteti. Kiváló kő vizsgák idején, nyugtat és elmélyíti a tanultakat, hogy amikor szükséges előjöjjön a lényeg. Javítja az immunrendszert.

 

Mala tulajdonságok
Szemek anyagaCsillámpala
Szemek száma21 Szemes
Szemek mérete8 mm
Bojt színeLila
FelhasználásGyógyítás

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!