Menü
Kosaram

Angelit Mala 21 Szemes

Angelit Mala 21 Szemes
Angelit Mala 21 Szemes
Angelit Mala 21 Szemes
Angelit Mala 21 Szemes
Angelit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21120
Megvették: 96
Megnézték: 2692
16 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Az Angelit ásványból készült mala segít tisztán tartani a tudatot. A békét és az együttérzést erősíti, mélyíti el. A kommunikáció és önkifejezés ásványa. Tisztítja és erősíti az érzékelést. Általa jobban rá tudunk hangolódni a testen kívüli segítőkre. Védelmet képez a külső behatások ellen. Harmóniába hozza a fizikai testet az egyetemes jó állapotokkal. Megmutatja és segít teljesíteni a bevállalt feladatokat, spirituális és mentális szinten. Segíti a ráhangolódást és a kommunikációt a belső segítőkkel.
Az Angelit szorgalmazza az önfelvállalást, bátorsággal tölt fel minden helyzetben. Megszünteti az elkülönülést, emberszeretőbbé és elfogadóbbá tesz önmagunkkal szemben is. Segíti a problémák megoldását és ehhez a megfelelő irányba tereli a gondolatokat, megérzéseket.
Az Angelit csillapítja pszichológiai rendellenességeket, illetve a negatív tulajdonságokat. A tudatot tisztán tartja, békében, harmóniában és egységben.
A megújulást támogatja. Felerősíti a szervezet öngyógyító képességét.
Az Angelit kitisztítja az energia blokkokat a szervezetben. Gyógyítja a torok összes rendellenességét a tüdőt, vért, szöveteket, sebeket, égési sérüléseket. Harmóniába hozza a pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy működését. Kiváló gyulladáscsökkentő, vízhajtó. Sejt szinten gyógyít. A szervezet számára megfelelő súly kialakításában nagy segítséget nyújt.
Az Angelit egészségesre hangolja a korona, harmadikszem és torokcsakrát.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!