Menü
Kosaram

Kunzit Mala 21 szemes

Kunzit Mala 21 szemes
Kunzit Mala 21 szemes
Kunzit Mala 21 szemes
Kunzit Mala 21 szemes
Kunzit Mala 21 szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2167
Megvették: 84
Megnézték: 3288
18 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Kunzit ásványból készült Mala a feltétel nélküli szeretet köve, magas spirituális rezgést közvetít. Élettel telivé tesz, nyugtat, segíti a szeretetteljes kommunikációt és harmonikus gondolatokat. Megszünteti az érzelmi kiégettséget, az érzelmi romokat gyógyítja, felszabadítja, és élettel telivé teszi a szívet. Az előző életekből származó érzelmi fájdalmat is gyógyítja, továbbá az érzelmi fájdalmak miatti depressziót is kezeli. A Kunzit segít visszanyerni az elvesztett bizalmat. Fokozza a kreativitást, az önkifejezést és az érzések felvállalását. A korai felnőtté válást orvosolja. Feloldja a leblokkolt emlékeket, majd ezeket segít feldolgozni. Magas rezgésű és energia tartalmú ásványkő. Univerzális szeretettel és békével tölt fel. Meditációban mély megértést biztosít, általa könnyebb megszelídíteni az egót, és segít kizárni a meditációt zavaró tényezőket. A Kunzit rendkívül hatékony védelmező ásványkő, megtisztít a nemkívánatos rezgésektől, nem engedi, hogy a közelünkbe kerüljenek negatív energiák. Véd az energia vámpíroktól. Megszűri a káros rezgéseket. Nagyobb tömegben is önmaga tud maradni az ember a Kunzit által. Emellett erősíti és tisztítja az aurát.
A Kunzit erősíti az emberszeretetet, az elfogadást, a kompromisszum készséget és az önzetlenséget hozza előtérbe. Nyugtatja az elmét, csökkenti a stresszt, segít rugalmasan kezelni és megoldani azokat a helyzeteket, amik gondot okoznak. Önvizsgálatra késztet. Harmóniát teremt a gondolatok, a megérzések és a cselekedetek között. Kitisztítja a karmából a negatív történéseket, amikből már tanultunk, de még el kellene szenvedni a hatásait.
A Kunzit kiváló hangulatjavító továbbá csökkenti a pánikbetegséget, stresszt és a depressziót.
Letisztítja a geopatikus stresszt.
A Kunzit gyógyítja a keringést, a szívet, a szív izmait, idegeket, izmokat, idegzsábát, ízületeket. Beállítja a szervezet számára az egészséges inzulin termelést.
Hatékony érzéstelenítő. Csillapítja az epilepsziát, gyulladást és a fájdalmakat. Erősíti az immunrendszert. Lítium tartalma miatt kiváló a depresszió, mentális és idegi eredetű betegségek kezelésére. Érzéstelenít és regenerál akár nagyobb volumenű betegségek után testileg és lelkileg is.

A Kunzit összehangolja a szívcsakrát, torokcsakrát és a harmadikszem csakrát.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!