Menü
Kosaram

Dumortierit Mala 21 Szemes

Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
Dumortierit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2189
Megvették: 88
Megnézték: 2126
19 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Dumortierit ásványból készült mala könnyít a nehézségeken, felszabadultabb, könnyedebb és minőségibb életet biztosít. 

Stabilizálja a nehéz kapcsolatokat és segít megoldani a problémákat. Mélyíti az emberszeretetet. Minőségi kapcsolatok kialakítására ösztönöz. 

Felszabadít a stressz, az idegesség, a félelem és a kimerültség alól. Segít felszámolni az idejétmúlt negatív viselkedésmintákat, a mániákat, a rigolyákat, a kényszerességet, a negatív reakciókat és a rossz berögződéseket. Megszünteti az izgulékonyságot, a lámpalázat, a levertséget, a makacsságot, a fóbiákat, a depressziót és a pánikot. Hatalmas erőt ad a függőségek megszüntetésére, továbbá azoknak is gyógyító erővel hat, akik a függőket segítik. Kitisztítja a fejet, eloszlatja a külső-belső káoszt és jó irányba terelni az életet.

A Dumortierit ráhangol az életfeladatra, és ha az így, vagy úgy kisiklott, segít kijavítani az elcsúszásokat, a rossz döntéseket és átalakítja, jó irányba tereli, ami félrement. Segít újra tervezni azt, amit teljesen lehetetlen a bevállalások szerint csinálni. Általa könnyebb elengedni az idejétmúlt kötödéseket, emberekhez, helyzetekhez. Jó irányba terel. A Dumortierit által könnyebb ráhangolódni a tiszta belső útmutatásra és aszerint élni. Spirituálisan nagyon jó iránymutatást ad. Segíti a fókuszálást és az önfegyelmet. Növeli a koncentrációt, megkönnyíti a tanulást. A kommunikációt egészséges mederbe tereli.

Erősíti az önbizalmat, az önfelvállalást, az önkiállást, a türelmet és a bátorságot. Megszünteti a túlérzékenységet és az instabilitást. Segít feldolgozni a traumákat. Életörömmel és motivációval tölt fel. Jó hangulatot teremt, oldja a rossz érzéseket és a görcsösséget. Optimista szemlélettel ruházza fel a viselőjét, amely egy minőségibb, jobb életet biztosít. Bevonzza a lélektársakat. Kitisztítja a nehézségek, rossz kapcsolatok, elakadások okait. 

A Dumortierit csillapítja a hányást, a hasmenést, a fejfájást, a görcsöket és a rossz közérzetet, a lázat, az idegrendszeri problémákat, a bőrproblémákat, a köhögést, a hörgőhurutot és a fertőzéseket. Sejt szinten regenerál és helyre állítja az egészséges működést akár fejben, testben és érzelmileg. Frissíti és regenerálja az idegrendszert. 

A Dumortierit egészségesre hangolja a torok, a harmadik szem és a koronacsakrát.

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!