Menü
Menü
Kosaram

Csaroit Mala 27 Szemes

Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Csaroit Mala 27 Szemes
Egységár:
280 000 Ft
Fizetendő:
280 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK2712

A Csaroit ásványból készült Mala megkönnyíti a változást, elfogadást, fejlődést és az átalakulást. Általa könnyebb legyőzni még a legmélyebb félelmeket és a negatív tulajdonságokat is. Megszünteti az elszigetelődést. Orvosolja az csalódásokat. A problémák gyökeréig hatol, onnan kezdi az átalakulást és hatalmas gyógyító erővel tölti a viselőjét. Általa a negatív, kóros energiákból egészséges lesz. A Csaroit megszünteti a kényszeres viselkedésmintákat, megszállottságot, elszigetelődést, csalódottságot, aggodalmakat, rögeszméket, stresszes állapotokat. Motivációval, erővel, spontaneitással és lendülettel tölt fel. A Csaroit megkönnyíti a döntéshozatalt, segíti a koncentrációt és az elemzőképességet. Általa könnyebb átlátni a folyamatokat és a célkitűzéshez szükséges lépéseket.

A Csaroit erősíti a jó tulajdonságokat, továbbá az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet. Mély érzelmi és fizikai gyógyulást okoz. Összhangot teremt a szív és a tudat között. Megtisztítja az aurát. Általa könnyebb megélni a jelen pillanatot. Segíti a változást, ami igazodik a magasabb rendű célokhoz és a spirituális bevállalásokhoz. Leföldeli ezeket a célokat és erőd ad a megvalósításukhoz, csökkenti a nehézségeket. Segíti az egyéni karmikus tapasztalásokat és ezekhez útmutatást sugall. Általa könnyebb átlátni az előző életeket. 

A Csaroit helyreállítja a testben felborult egyensúlyt. Kiváló természetes gyógymód vérnyomás problémákra, májkárosodásra, szívre, hasnyálmirigyre, idegrendszeri problémákra, depresszióra, autizmusra. Csökkenti a fejfájást, a fájdalmakat és a görcsöket. Kisimítja a rezgéseket és megszünteti az alvászavarokat és az álmatlanságot. 

A Csaroit kiegyenlíti a szívcsakrát, a harmadik szem csakrát és a koronacsakrát.

 

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!