Menü
Menü
Kosaram

Sugilit Mala 21 Szemes

Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
ÚJ
Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
Sugilit Mala 21 Szemes
Egységár:
30 000 Ft
Fizetendő:
30 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK21131

 A Sugilit ásványból készült Mala a szeretet egyik legfontosabb ásványa. A színtiszta szeretet minden aspektusát közvetíti: feltétel nélküliséget, tiszteletet, mélységet, bölcsességet, elfogadást, megnyílást, bizalmat, szeretet áramlást, kiegyenlített adás-kapást, támogatást. Ez a különleges ásvány segít abban, hogy a legkilátástalanabb és legkomorabb, legsötétebb szituációkban is a fény és a szeretet vezesse a kommunikációt, a gondolatainkat, a döntéseinket és a tetteinket. Általa kiválóan fel lehet térképezni, hogy a gondolatainkkal, milyen hatást gyakorlunk a fizikai testünkre és az életünkre. Helyreállítja az egészéges teremtői képességet. Szorgalmazza a csoporton belüli munkát, illetve kisimítja az ellentéteket. Megteremti a megbocsátást és megalkuvás nélkül segít konszenzust kötni, továbbá új lehetőségeteket nyit a megoldás felé. A Sugilit mély spirituális bölcsességet nyit meg a viselőjében, továbbá tudatosságot és letisztult üzenet közvetítést biztosít. Általa könnyen meg lehet találni a nehézségek, elakadások, rendellenességek okát, egészen a probléma gyökeréig hatol. Ha ezeknek a kiváltó okoknak köze van a régebbi életekhez, vagy a köztes létben bevállalt eseményekhez, akkor ott javítja ki azt, amire szükség van. A Sugilit segít megadni a választ azoknak, akik mélyen meg szeretnék érteni kik is ők valójában és mi az életfeladatuk. Szorgalmazza a megvilágosodást és a megbocsátást mindenkinek, többek között önmagunknak is. Felszámolja a félelmet, önsajnálatot, sajnálatot és a vélt bűntudatot is. Általa könnyebb szembenézni mindennel. A Sugilit mentesít a traumáktól, nehézségektől, sokktól, elkeseredéstől, csalódástól, spirituális feszültségektől. Segít kezelni az érzékenységet és megóv a ránk kerülő negatív hatásoktól. A Sugilit ásvány nagy támogatást és gyógyító erőt ad azoknak, akik nehezen találják a helyüket, elkülönülnek, akiknek óriási erőfeszítést jellent, hogy beilleszkedjenek. Kiválóan orvosolja a mentális betegségeket, skizofréniát, paranoiát, autizmust, agyi rendellenességeket. Átalakítja a rosszul működő agyi részeket, így könnyedén orvosolja a diszlexiát, diszgráfiát, illetve a tanulási, fejlődési nehézségeket is. 

A Sugilit pozitív gondolatokkal tölt fel és segít nézőpontot váltani, ami a problémák, megoldásához vezet.

A Sugilit kiváló gyógyhatással rendelkezik a daganatos betegségekre és a mögötte rejlő érzelmi problémákat is kitisztítja. Megszünteti a negatív, káros rezgéseket és gyógyító energiával tölti fel a testet, lelket, gondolatokat és az érzelmeket is. Nagyon erős fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, megtalálható benne a mangán-dioxid, ami orvosolja a fejfájást és a rossz közérzetet.

A Sugilit egészégesre hangolja az összes csakrát.

 

 

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!