Menü
Kosaram

Rózsaszín Kalcit Mala 21 Szemes

Rózsaszín Kalcit Mala 21 Szemes
Rózsaszín Kalcit Mala 21 Szemes
Rózsaszín Kalcit Mala 21 Szemes
Rózsaszín Kalcit Mala 21 Szemes
Rózsaszín Kalcit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21118
Megvették: 54
Megnézték: 1271
18 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Rózsaszín Kalcit Ásványból készült mala a feltétel nélküli szeretet, az önértékelés és a megbocsátás köve. Kitisztítja a haragot, fájdalmat, dühöt, rossz érzéseket és emlékeket szívből, amik a múlt terheit tartják életben. Erősíti az elfogadást, megszünteti az ellenállást. Segít feldolgozni a traumákat, a sokkot és a bántalmazást. Kapcsolatot teremt a belső vezetőkkel. A Rózsaszín Kalcit gyógyítja az idegrendszert, mentesít a feszültségektől és az aggódástól. Békés, nyugodt harmonikus álmokat biztosít.  Egészségesre hangolja a szívcsakrát és a koronacsakrát.

 

A Kalcit ásványból készült Mala hatékonyan tisztítja a körülöttünk lévő teret. Eloszlatja az energetikai rendellenességeket a testen belül. Felrezegtet oda, ahol az egészséges állapot helyreáll. A Kalcit emeli a spirituális rezgést, tisztítja a tudatot, segíti a tisztán látást, erősíti a képességeket. Felgyorsítja a fejlődést és tudatosítja a testkilépéses élményeket.

Összhangot teremt az értelem és az érzem között, létrehozza az érzelmi intelligenciát. 

A Kalcit hatásos ellenszere a reményvesztettségnek, a motiválatlanságnak és a lustaságnak. Aktivizálja az energiatartalékokat, vitalitással és erővel tölt fel a mindennapokhoz. Lecsillapítja az elmét, segíti az előrelátás képességét, tisztítja a fejet. Segíti a tanulást és a tanultak alkalmazását.

Általa könnyebb felismerni a szituációk lényegét és a jó irányba haladni. Erőt ad az álmok megvalósításához.

A Kalcit csillapítja az érzelmi megrázkódtatásokat, traumákat, fájdalmakat melyeket boldogsággá, stabilitássá, nyitottsággá alakít. Erősíti az önbizalmat és az önmagunkba vetett hitet, általa könnyebben átalakítjuk a sorscsapásokat.

A Kalcit erősíti a csontokat, ízületeket, segíti a kalcium felszívódását, ugyanakkor lebontja a meszesedést. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a kiválasztó szervekre, a belekre, az epére, a nemzőszervekre, a véralvadásra, a bőrre, fekélyre, sebekre, gennyes elváltozásokra, szemölcsre. A szövetek regenerálásában és az immunrendszer erősítésében szintén nagyon hatásos. 

Gyermekeknél támogatja a fejlődést és a növekedést.

A Kalcit egészégesre hangolja az erőközpont, napfonat, szív és koronacsakrát.

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!