Menü
Menü
Kosaram

Peridot Mala 21 Szemes

Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Peridot Mala 21 Szemes
Egységár:
28 000 Ft
Fizetendő:
28 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK21124

A Peridot ásványból készült Mala erős tisztító hatással rendelkezik. Felszabadít a régi rossz berögződésektől, mintáktól, terhektől, ezáltal könnyebb a változás és a hamarabb jönnek a jó energiák, események. Általa könnyebb megérteni a spirituális bevállalásokat, a sorsot és az útmutatást a belső vezetőktől. Könnyebben átláthatóak a múltban történt események és azok hatásai, így karmikusan jó irányba terel. A Peridot támogatja a fejlődést és a változást.

Erős védelmet ad. Régi időkben szerencse és védelmi amulettként használták. Erősíti a megbocsátást önmagunkkal szemben és mások felé is. Felszámolja a bűntudatot. Pszichológiailag nagy gyógyító erővel rendelkezik. Tisztán tartja a tudatot, stabilizálja, nyugtatja, az egészséges állapotokat erősíti. Depressziós, hipochonder, zárkózott állapotoktól szenvedőknek nagy segítséget ad. Felszámolja azokat az okokat, amiért kialakultak a negatív mentális állapok. Megszünteti a rossz szokásokat és jellemvonásokat, mint például az agressziót, a haragot, a dühöt, a sértődést, a rosszindulatot, az önzőséget, a gonoszkodást, a probléma generálást, érdektelenséget, apátiát. A Peridot oda irányítja a figyelmet, amivel nem könnyű szembesülni, de szükséges ahhoz, hogy mentális, érzelmi, fizikai jólét legyen. Olyan energiával tölt fel, ami szükséges a jó állapotokhoz. Felrezegtet oda, ahol könnyebb megoldani a problémákat. Erősíti a felelősségvállalást, általa könnyebb beismerni a hibákat és kijavítani. Sokat javít a nehéz kapcsolatokon, kisimítja az ellentéteket. Segíti a karma törtvényét. Megtisztítja az aurarétegeket. A Peridot erősíti az egészséges állapotokat. Kiváló gyógyhatással rendelkezik az immunrendszerre, anyagcserére, tüdőre, szívre, szemre, csecsemőmirigyre, bőrre, epére, májra, lépre, bélrendszerre, fekélyre, refluxra. Erős tisztító hatása van, továbbá semlegesíti és kitisztítja a mérgeket. 

A Peridot csakrája a szív és napfonat csakra.

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!