Zafír-Rubin Mala 21 Szemes

Új -10% Zafír-Rubin Mala 21 Szemes

  A Zafírból készült mala tisztítja a negatív gondolatokat és azok kiváltó okát. Kiváló stressz és feszültségoldó hatása van. Átalakítja a rossz energiákat jóvá. Az agyat és a mentális részeket harmonizálja. Békét, nyugalmat teremt. Szeretettel és tisztasággal tölt fel. Megszünteti a depressziót, a kudarcot, a pesszimizmust, a zavarodottságot és segíti a lényegre fókuszálást. A Zafír erősíti a tehetséget, a jó készségeket és a jó tulajdonságokat. Általa könnyebb előre jutni az életben. Szorgalmazza az önkifejezést, segíti az álmok és a célok megvalósítását.

  Az ép testben ép lélek állapotait hozza létre. Kiegyensúlyozza a spirituális, a mentális és fizikai testeket.

  A Zafír kiváló gyógyhatással rendelkezik a szervezet túlműködésére, orvosolja a szemet, pajzsmirigyet, a vérösszetételt, erősíti és rugalmasságot biztosít az ereknél, továbbá a mirigyek egészséges működéséért is felelős.

  A Zafír egészségesre hangolja az összes csakrát.

   

  A Rubinból készült Mala segíti az érzékek feletti észleléseket és a telepatikus képességeket. Nagyon erős védelmi hatása van, minden síkon véd a negatív dolgok ellen. Serkenti a tobozmirigy működését. A Rubin bőséget hoz, valamint segít is megtartani a gazdagságot. Eltávolítja a haragot és átalakítja a negatív személyiségjegyeket, tudatosságot hoz. Tisztítja a karmikus utunkból a negatív történéseket. Erősíti a vezetési képességeket, a színtiszta igazság felé terel. Bátorságot ad, hogy félelmek nélkül kiállhassunk magunkért. A Rubin segíti az agyat, az éles látást, és az összpontosítást. Megszünteti a hiperaktivitást, a depressziót, a melankóliát, kedvtelenséget. Gyógyítja a szívcsakrát, és a szív összes betegségét, továbbá a vérszegénységet, a keringési zavarokat, veséket, mellékveséket, tüdőt, nyirokmirigyeket. Jótékony hatása lázcsillapításra, fertőző betegségekre is kiterjed. Csökkenti a koleszterin szintet. Erősíti az immunrendszert. A Rubin élénkíti a szexualitást, szenvedéllyel tölt fel. Kiegyensúlyozza a gyökércsakrát.

   

  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Eredeti ár: 86,000 Ft
 • Akciós ár: 77,400 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!