Malachit Mala 27 Szemes

Malachit Mala 27 Szemes

  A Malachit kiváló gyógyító és védelmező ásvány. Megtisztít az összes sugárzó, szennyező anyagtól külsőleg és belsőleg is. A testből kivonja a káros anyagokat, rezgéseket. Megkönnyíti a meditációt, összekapcsol a felettes énnel, így könnyebben lehet megérteni az intuíciót és aszerint élni. Erősíti és felszabadítja tudatot, ezáltal megértjük az ok- okozati összefüggéseket, segíti az elemzést és az összegzést. Az elme minden bajára gyógyírként szolgál. A Malachit kiegyensúlyozza az érzelmeket, feloldja a rajtuk lévő blokkokat. Könnyebben lehet a Malachit által feloldani az idejétmúlt önkorlátozást, negatív viselkedési mintánkat. Megmutatja mi az, ami gátolja a fejlődést és ez által könnyebben lehet továbblépni. Segíti az átalakulást és az önfelvállalást. Vitálissá és felszabadulttá tesz. Életszeretettel tölt fel.
  Felelősségre tanít érzelmileg, gondolatilag és tettekben is. A Malachit jó hatással van a szívre és az érzelmekre, feltétel nélküli szeretetet biztosít, segít átalakítani a befele fordulást nyitottsággá. Harmóniát és egyensúlyt teremt. Az érzéseket segít kifejezni és felvállalni, bátorsággal tölt fel. Az empátiát mélyíti. Gyógyítja a szexuális problémákat és az azt kiváltó okokat, a jelen és az előző életekben átélt negatív történések lelki okait kitisztítja. Segíti az átalakulást és a feldolgozást. Mély érzelmi regenerációt biztosít.
  A Malachit gyógyítja a mentális, pszichiátriai és elmezavarokat, betegségeket. Görcsoldó hatású, segíti a női nemi szervek egészséges működését. Meggyógyítja az ízületi gyulladást, reumát, idegbecsípődést, epilepsziát, agyi rendellenességeket, szédülést, beszédhibát, diszlexiát, diszgráfiát, szemproblémát, látóideget, pajzsmirigyet, mellékpajzsmirigyet, asztma tüneteit, tüdő rendellenességeit, lépet, májat, csonttöréseket, csontkinövéseket. A Malachit kiválóan gyógyítja még a daganatos megbetegedések minden fajtáját. Megszünteti az utazási betegségeket, rosszulléteket, tériszonyt. Csökkenti a vérnyomást. Méregtelenít, megszünteti a savasodást. Jótékonyan hat a cukorbetegségre. Erősíti az immunrendszert. Sejt szinten regenerál. A DNS rendellenességeit kijavítja. Segíti és megkönnyíti a szülést.
  A Malachit megtisztítja az összes csakrát és egészségesre hangolja.

  Szemek száma
  27 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 30,600 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!