Dumortierit Mala 21 Szemes

Dumortierit Mala 21 Szemes

  A Dumortierit ásványból készült mala könnyít a nehézségeken, felszabadultabb, könnyedebb és minőségibb életet biztosít. 

  Stabilizálja a nehéz kapcsolatokat és segít megoldani a problémákat. Mélyíti az emberszeretetet. Minőségi kapcsolatok kialakítására ösztönöz. 

  Felszabadít a stressz, az idegesség, a félelem és a kimerültség alól. Segít felszámolni az idejétmúlt negatív viselkedésmintákat, a mániákat, a rigolyákat, a kényszerességet, a negatív reakciókat és a rossz berögződéseket. Megszünteti az izgulékonyságot, a lámpalázat, a levertséget, a makacsságot, a fóbiákat, a depressziót és a pánikot. Hatalmas erőt ad a függőségek megszüntetésére, továbbá azoknak is gyógyító erővel hat, akik a függőket segítik. Kitisztítja a fejet, eloszlatja a külső-belső káoszt és jó irányba terelni az életet.

  A Dumortierit ráhangol az életfeladatra, és ha az így, vagy úgy kisiklott, segít kijavítani az elcsúszásokat, a rossz döntéseket és átalakítja, jó irányba tereli, ami félrement. Segít újra tervezni azt, amit teljesen lehetetlen a bevállalások szerint csinálni. Általa könnyebb elengedni az idejétmúlt kötödéseket, emberekhez, helyzetekhez. Jó irányba terel. A Dumortierit által könnyebb ráhangolódni a tiszta belső útmutatásra és aszerint élni. Spirituálisan nagyon jó iránymutatást ad. Segíti a fókuszálást és az önfegyelmet. Növeli a koncentrációt, megkönnyíti a tanulást. A kommunikációt egészséges mederbe tereli.

  Erősíti az önbizalmat, az önfelvállalást, az önkiállást, a türelmet és a bátorságot. Megszünteti a túlérzékenységet és az instabilitást. Segít feldolgozni a traumákat. Életörömmel és motivációval tölt fel. Jó hangulatot teremt, oldja a rossz érzéseket és a görcsösséget. Optimista szemlélettel ruházza fel a viselőjét, amely egy minőségibb, jobb életet biztosít. Bevonzza a lélektársakat. Kitisztítja a nehézségek, rossz kapcsolatok, elakadások okait. 

  A Dumortierit csillapítja a hányást, a hasmenést, a fejfájást, a görcsöket és a rossz közérzetet, a lázat, az idegrendszeri problémákat, a bőrproblémákat, a köhögést, a hörgőhurutot és a fertőzéseket. Sejt szinten regenerál és helyre állítja az egészséges működést akár fejben, testben és érzelmileg. Frissíti és regenerálja az idegrendszert. 

  A Dumortierit egészségesre hangolja a torok, a harmadik szem és a koronacsakrát.

   

  Szemek száma
  21 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 14,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!