Csaroit Mala 27 Szemes

Új Csaroit Mala 27 Szemes

  A Csaroit ásványból készült Mala megkönnyíti a változást, elfogadást, fejlődést és az átalakulást. Általa könnyebb legyőzni még a legmélyebb félelmeket és a negatív tulajdonságokat is. Megszünteti az elszigetelődést. Orvosolja az csalódásokat. A problémák gyökeréig hatol, onnan kezdi az átalakulást és hatalmas gyógyító erővel tölti a viselőjét. Általa a negatív, kóros energiákból egészséges lesz. A Csaroit megszünteti a kényszeres viselkedésmintákat, megszállottságot, elszigetelődést, csalódottságot, aggodalmakat, rögeszméket, stresszes állapotokat. Motivációval, erővel, spontaneitással és lendülettel tölt fel. A Csaroit megkönnyíti a döntéshozatalt, segíti a koncentrációt és az elemzőképességet. Általa könnyebb átlátni a folyamatokat és a célkitűzéshez szükséges lépéseket.

  A Csaroit erősíti a jó tulajdonságokat, továbbá az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet. Mély érzelmi és fizikai gyógyulást okoz. Összhangot teremt a szív és a tudat között. Megtisztítja az aurát. Általa könnyebb megélni a jelen pillanatot. Segíti a változást, ami igazodik a magasabb rendű célokhoz és a spirituális bevállalásokhoz. Leföldeli ezeket a célokat és erőd ad a megvalósításukhoz, csökkenti a nehézségeket. Segíti az egyéni karmikus tapasztalásokat és ezekhez útmutatást sugall. Általa könnyebb átlátni az előző életeket. 

  A Csaroit helyreállítja a testben felborult egyensúlyt. Kiváló természetes gyógymód vérnyomás problémákra, májkárosodásra, szívre, hasnyálmirigyre, idegrendszeri problémákra, depresszióra, autizmusra. Csökkenti a fejfájást, a fájdalmakat és a görcsöket. Kisimítja a rezgéseket és megszünteti az alvászavarokat és az álmatlanságot. 

  A Csaroit kiegyenlíti a szívcsakrát, a harmadik szem csakrát és a koronacsakrát.

   

  Szemek száma
  27 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 28,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!