Angelit Mala 21 Szemes

Angelit Mala 21 Szemes

  Az Angelit ásványból készült mala segít tisztán tartani a tudatot. A békét és az együttérzést erősíti, mélyíti el. A kommunikáció és önkifejezés ásványa. Tisztítja és erősíti az érzékelést. Általa jobban rá tudunk hangolódni a testen kívüli segítőkre. Védelmet képez a külső behatások ellen. Harmóniába hozza a fizikai testet az egyetemes jó állapotokkal. Megmutatja és segít teljesíteni a bevállalt feladatokat, spirituális és mentális szinten. Segíti a ráhangolódást és a kommunikációt a belső segítőkkel.
  Az Angelit szorgalmazza az önfelvállalást, bátorsággal tölt fel minden helyzetben. Megszünteti az elkülönülést, emberszeretőbbé és elfogadóbbá tesz önmagunkkal szemben is. Segíti a problémák megoldását és ehhez a megfelelő irányba tereli a gondolatokat, megérzéseket.
  Az Angelit csillapítja pszichológiai rendellenességeket, illetve a negatív tulajdonságokat. A tudatot tisztán tartja, békében, harmóniában és egységben.
  A megújulást támogatja. Felerősíti a szervezet öngyógyító képességét.
  Az Angelit kitisztítja az energia blokkokat a szervezetben. Gyógyítja a torok összes rendellenességét a tüdőt, vért, szöveteket, sebeket, égési sérüléseket. Harmóniába hozza a pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy működését. Kiváló gyulladáscsökkentő, vízhajtó. Sejt szinten gyógyít. A szervezet számára megfelelő súly kialakításában nagy segítséget nyújt.
  Az Angelit egészségesre hangolja a korona, harmadikszem és torokcsakrát.

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 13,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!