Kalcit Mala 21 Szemes

Kalcit Mala 21 Szemes

  A Kalcit ásványból készült Mala hatékonyan tisztítja a körülöttünk lévő teret. Eloszlatja az energetikai rendellenességeket a testen belül. Felrezegtet oda, ahol az egészséges állapot helyreáll. A Kalcit emeli a spirituális rezgést, tisztítja a tudatot, segíti a tisztán látást, erősíti a képességeket. Felgyorsítja a fejlődést és tudatosítja a testkilépéses élményeket.

  Összhangot teremt az értelem és az érzem között, létrehozza az érzelmi intelligenciát. 

  A Kalcit hatásos ellenszere a reményvesztettségnek, a motiválatlanságnak és a lustaságnak. Aktivizálja az energiatartalékokat, vitalitással és erővel tölt fel a mindennapokhoz. Lecsillapítja az elmét, segíti az előrelátás képességét, tisztítja a fejet. Segíti a tanulást és a tanultak alkalmazását.

  Általa könnyebb felismerni a szituációk lényegét és a jó irányba haladni. Erőt ad az álmok megvalósításához.

  A Kalcit csillapítja az érzelmi megrázkódtatásokat, traumákat, fájdalmakat melyeket boldogsággá, stabilitássá, nyitottsággá alakít. Erősíti az önbizalmat és az önmagunkba vetett hitet, általa könnyebben átalakítjuk a sorscsapásokat.

  A Kalcit erősíti a csontokat, ízületeket, segíti a kalcium felszívódását, ugyanakkor lebontja a meszesedést. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a kiválasztó szervekre, a belekre, az epére, a nemzőszervekre, a véralvadásra, a bőrre, fekélyre, sebekre, gennyes elváltozásokra, szemölcsre. A szövetek regenerálásában és az immunrendszer erősítésében szintén nagyon hatásos. 

  Gyermekeknél támogatja a fejlődést és a növekedést.

  A Kalcit egészégesre hangolja az erőközpont, napfonat, szív és koronacsakrát.

   

  A Narancssárga Kalcit nagyon erős problémamegoldó kő. Arra is felrezegtet, hogy a lehető legjobban kiaknázzuk a lehetőségeinket. Kiegyensúlyozza az érzelmeket, továbbá felszámolja a félelmet és a depresszió összes állapotát. Erős energetizáló és tisztító hatással rendelkezik.

  Az alsó csakrák egészséges működésére és a hozzájuk rendelt szervekre kiváltképp hatásos.   

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 14,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!