Menü
Menü
Kosaram

Fuchsit Mala 21 Szemes

Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
ÚJ
Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
Fuchsit Mala 21 Szemes
Egységár:
35 000 Ft
Fizetendő:
35 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK21185

A Fuchsit ásványból készült mala az önértékelés ásványa. Megszünteti a hamis képzeteket, a feleslegesen vállalt terheket és nehézségeket. Helyrebillenti a mártírságot és mások segítésével kapcsolatos tévutakat. Segít beállítani a mértéket, hogy mennyit és miként tehet az ember másokért, ami valóban a fejlődésüket szolgálja. Lehatol a problémák gyökeréig és általa könnyebb megoldani azokat. Egészségesre hangolja és megszünteti az illúziókat és a kísértést. Általa könnyebb felismerni és megszelídíteni az ego mechanizmusait. A Fuchsit magas spirituális rezgéssel tölt fel, segít megtalálni és beteljesíteni az életfeladatot, illetve a megszerzett tapasztalatot és tudást átültetni a mindennapokba. Ez a különleges ásvány eloszlatja a család által okozott nyomást, rossz mintákat, azonosulásokat és elvárásokat. A Fuchsit felszámolja a függőséget ezektől a káros hatásoktól, érzelmi zsarolásoktól, feszültségtől és játszmáktól, továbbá meg is szünteti azok hatásait. Szorgalmazza a traumák feldolgozását, és hogy hamar a tiszta önvaló domináljon. Erősíti más ásványok hatásait. A Fuchsit megtalálja az energiahiányos, gyengébb pontokat vagy az energiatöbbletet és helyreállítja az egészséges állapotokat. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a csont, gerinc, izomzat, ideg és az alagút szindróma rendelleneségeire. Növeli a letapadt részek rugalmasságát. Kiegyenlíti a vörös és fehérvérsejtek arányát a szervezetben. Csökkenti a megerőltetések hatásait. Az energiát jó irányba tereli.

A Fuchsit egészségesre hangolja a szívcsakrát és a koronacsakrát.

 

 

 

 

Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!