Menü
Kosaram

Csaroit Mala 21 Szemes

Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
Csaroit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2188
Megvették: 105
Megnézték: 2200
30 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Csaroit ásványból készült Mala megkönnyíti a változást, elfogadást, fejlődést és az átalakulást. Általa könnyebb legyőzni még a legmélyebb félelmeket és a negatív tulajdonságokat is. Megszünteti az elszigetelődést. Orvosolja az csalódásokat. A problémák gyökeréig hatol, onnan kezdi az átalakulást és hatalmas gyógyító erővel tölti a viselőjét. Általa a negatív, kóros energiákból egészséges lesz. A Csaroit megszünteti a kényszeres viselkedésmintákat, megszállottságot, elszigetelődést, csalódottságot, aggodalmakat, rögeszméket, stresszes állapotokat. Motivációval, erővel, spontaneitással és lendülettel tölt fel. A Csaroit megkönnyíti a döntéshozatalt, segíti a koncentrációt és az elemzőképességet. Általa könnyebb átlátni a folyamatokat és a célkitűzéshez szükséges lépéseket.

A Csaroit erősíti a jó tulajdonságokat, továbbá az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet. Mély érzelmi és fizikai gyógyulást okoz. Összhangot teremt a szív és a tudat között. Megtisztítja az aurát. Általa könnyebb megélni a jelen pillanatot. Segíti a változást, ami igazodik a magasabb rendű célokhoz és a spirituális bevállalásokhoz. Leföldeli ezeket a célokat és erőd ad a megvalósításukhoz, csökkenti a nehézségeket. Segíti az egyéni karmikus tapasztalásokat és ezekhez útmutatást sugall. Általa könnyebb átlátni az előző életeket. 

A Csaroit helyreállítja a testben felborult egyensúlyt. Kiváló természetes gyógymód vérnyomás problémákra, májkárosodásra, szívre, hasnyálmirigyre, idegrendszeri problémákra, depresszióra, autizmusra. Csökkenti a fejfájást, a fájdalmakat és a görcsöket. Kisimítja a rezgéseket és megszünteti az alvászavarokat és az álmatlanságot. 

A Csaroit kiegyenlíti a szívcsakrát, a harmadik szem csakrát és a koronacsakrát.

 

Mala tulajdonságok
Szemek anyagaCsaroit
Szemek száma21
Szemek színelila
Szemek mérete8 mm
Bojt színeLila/ szürke
FelhasználásGyógyítás

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!