Menü
Menü
Kosaram

Napkő Mala 21 Szemes

Napkő Mala 21 Szemes
Napkő Mala 21 Szemes
Napkő Mala 21 Szemes
Napkő Mala 21 Szemes
Napkő Mala 21 Szemes
Egységár:
26 000 Ft
Fizetendő:
26 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Cikkszám: MK2191

A Napkőből készült Mala kifejezetten motivációt és örömöt ad. Megerősíti megérzéseket. A Napkő segít visszatalálni önmagunkhoz, előhozza a tiszta önvalót, megszünteti a mártírságot, és az önsajnálatot, továbbá az önkorlátozó programokat. A Napkő eloszlatja a depressziót és az arra való hajlamot, a gátlásokat és a negatív életszemléletet. A mély berögzült pesszimizmust átalakítja pozitív gondolkodásmóddá. A Napkő megtisztít az elfojtásoktól. Segít legyőzni a külső-belső akadályokat, és ha nem tud valaki nemet mondani. Felszabadít a függőség és a megfelelési kényszer alól. A Napkő megtisztít a ránk rakott gátló tényezőktől, ragaszkodásoktól, eseményektől, amik gátolnának. Rendkívül sok szerencsét hoz. Megvéd az energiavámpíroktól. Megtisztítja és hangolja a csakrákat. A Napkő Gyógyítja a vegetatív idegrendszert, mentális és idegi eredetű betegségeket. Gyógyítja a csontokat, porcokat, gyulladásokat, fekélyeket, gyomrot, torkot, reumát. Segíti a szervek harmonikus működését. Kiegyensúlyozza a rendellenességeket, stimulálja az öngyógyító folyamatokat.Amennyiben bármi kérdésed van, hívd a +36-70 / 623-5565 ügyfélszolgálati telefonszámunkat hétköznap 10-17 óra között, szívesen segítünk!

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! Az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre az indoklás nélküli elálláshoz vagy termékcseréhez. Ha regisztrált vásárlónk vagy akkor a belépést követően, a korábbi rendelésedből kitudod választani, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, vagy visszaküldeni.

A legnagyobb odafigyelés ellenére bármelyik termékkel lehet minőségi probléma. Szintén a felhasználói fiókodban tudod kiválasztani, hogy melyik termékkel kapcsolatban van kifogásod. Jelzed, és mi segítünk!

A Malaverzum oldalán megrendelt termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.

Szállítási díjak:
 • Előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén a szállítási díj 2175,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj 2175,-Ft + 499,-Ft az utánvét költsége, tehát a teljes szállítási díj 2674,-Ft
 • 30.000,-Ft rendelési összeg felett a szállítás díjtalan!
Szállítási információ:
 • A szállítási díj nem tartalmazza az áru emeletre történő szállítását.
 • Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol át tudod venni a csomagot. Amennyiben a sofőr nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethetsz új időpontot a másodszori kiszállításra.
 • Amennyiben munkatársunknak másodszor sem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a megrendelésedet töröljük.
Szállítási idő:
 • Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet.
 • Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében, a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
Kérjük, hogy a csomag átvételekor a sofőr előtt szíveskedj meggyőződni a következőkről:
 • A csomagolás sérülésmentes.
 • Az általad megrendelt termék(ek)et tartalmazza.
 • A számla végösszege megegyezik a második (Rendelésedet feldolgoztuk) visszaigazolásban szereplő összeggel.
 • Amennyiben hibát észlelsz, kérd a sofőrt jegyzőkönyv felvételére.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!