Menü
Kosaram

Citrin Mala 21 Szemes

Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
Citrin Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2193
Megvették: 120
Megnézték: 2171
13 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Citrin ásványból készült Mala erős regeneráló és tisztító hatással rendelkezik. Boldogsággal, örömmel, energiával és kreativitással tölt fel. Védi az aurát, megtisztít a negatív dolgoktól, hatásoktól. Általa könnyebben őrizzük meg a belső énünket, tisztaságunkat. Segíti a megérzéseket.  Hatásosan jelez, ha ki kell állni önmagunkért. Erőt ad az életben felmerülő nehézségek megoldására.
A Citrin kiegyensúlyozza a finomtesteket és összhangba hozza a fizikai testtel. Segít tartósan bevonzani a bőséget, gazdagságot, sikert és az élet minden jó dolgát. Arra is motivál, hogy megosszuk másokkal, amivel rendelkezünk, ez által még több gazdagság áramlik az életünkbe. A nagylelkűséget erősíti.
A nap tartományából nyeri az energetikáját, számtalan pozitív hatással rendelkezik. Negaitvitást teljes mértékben megszünteti, eloszlatja a fájdalmakat, bánatot, szeretet nélküli gondolatokat, állapotokat. Segít megoldani a családon belüli nézeteltéréseket, fájdalmakat, konfliktusokat, nehézségeket.
A Citrin által könnyebb megélni az önbizalmat, stabilitást. Erősíti az egyéniségét, a kitartást, önkifejezést, fejlődést, életörömöt, belső nyugalmat, bölcsességet, optimista szemléletet. A Citrin arra motivál, hogy megéljük a jelen pillanatot és hagyjuk történni, azt aminek történnie kell. Segít feldolgozni és elengedni a múlt fájdalmait, ezáltal könnyen békére lelhetünk és felszabadulhatunk a terhek alól.
 Megszünteti a túlérzékenységet, rágódást, félelmeket, önszabotálást. A legjobb megoldás felé terel, bátorságot ad.
A Citrin segíti az összpontosítást, a figyelmet, felszabadítja az elmét. Orvosolja a depressziót, pánikot, fóbiákat, félelmeket, haragot, negatív jellemvonásokat. Segít túljutni ezeken az állapotokon és egészségessé formálni a tudatot. Megkönnyíti a feldolgozást. Általa meg tudjuk élni az érzéseinket és ki is tudjuk azokat fejezni, felelősséget tudunk vállalni értük. Kiegyensúlyozottá tesz.
A Citrin megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, menstruációs fájdalmakat, klimax tüneteit és a székrekedést. Kiegyensúlyozza a hormonokat. Kitisztítja a testből a fertőzéseket. Regenerálja és egészségessé teszi az elváltozásokat. A Citrin segíti az emésztést, a hasnyálmirigyet. A lép, máj, vese egészséges működését és a vér tiszta áramlását állítja helyre. Orvosolja a szemproblémákat. Erősíti az idegrendszert, az idegeket és a legyengült szervezetet. Megszünteti a kimerülést és a leterheltséget. Gyógyítja a pajzsmirigyet, a csecsemőmirigyet. Halványítja a cellulitiszt.
A Citrin hangolja a koronacsakra, köldökcsakra és az erőközpontot.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!