Reggeli Meditáció-Esti Mantrázás az egészségért és a jobb világért!

Minden egyes szó, gondolat és érzés számít, főleg ebben az érzékeny időszakban!

Nem mindegy mit erősítünk! A külső dolgok rámutatnak a belső nehézségekre, elakadásokra. Ha már ilyen körülmények között vagyunk, a megoldásnak, a gyógyító erőnek és a jó állapotoknak, lehetőségeknek adjuk az energiát!

A MEDITÁCIÓ CÉLJA, hogy átalakítsuk a belső félelmeket, nehézségeket, és adjunk teret a jónak, a gyógyító erőnek, a lehető legjobb megoldásnak. Minden egyes nehézség által levihetjük magunka oda, ahová nem szeretnénk kerülni, vagy megerősödhetünk, összeszedhetjük magunkat és fókuszáltan megkereshetjük a lehető legjobb megoldást, ami előre visz. Mindig tudunk választani!

A jó gondolatok, vizualizációk, minél több van belőle, annál több jót hoz az életünkbe! Főleg, ha közösen gyakoroljuk őket!

REGGELI MEDITÁCIÓ:

 • Helyezkedj el kényelmesen és csukd be a szemed, vegyél egy mély lélegzetet az orrodon és fújd ki a szádon, ezt ismételd meg addig, amíg feszültséget érzel magadban. Majd hagyd, hogy a légzésesed beálljon a saját természetes ritmusodra.
 • Majd képzeld el, hogy megjelenik előtted a térben egy fehér gömb. Ebbe a gömbbe tedd bele az összes félelmed, rossz gondolatod, nehézségesed, aggodalmad, betegséged, mindent, ami meggátol abban, hogy jól legyél, boldog és egészséges. Ha mindent beletettél a gömbbe, ami megnehezíti az életed, meg az egészséged, akkor képzeld el, hogy jön egy fehér fény és átalakít mindent, ami a gömbben van szeretetté és elviszi az univerzumba. (Nem muszáj az átalakulást végig nézned, csak tudd, hogy megtörténik!)
 • Majd képzeld el, hogy az Univerzumból érkezik egy nagyon tiszta aranyszínű fény. Ez a fény az egészség fénye, mindent meggyógyít, bárhol van rá szükség. Ha kell, erősíti az immunrendszered, véd, segít. Bármire van szükséged, azzal feltölt az aranyszínű fény. Belép a fejtetődön és feltölti a fejed, a nyakad, a mellkasod, a hasad, feltöltődik az egész hátad, majd a végtagjaid is. Tele vagy életerővel, egészséggel és jókedvvel. Terjeszd ki egész lényedre, az auráidra (a testedet körülvevő energiamezőre). Töltődj és maradj ebben a jó állapotban, amíg jól esik. Majd képzeld el, hogy a szeretteidet is feltölti ez az aranyszínű fény! Sőt képzeld el, hogy az univerzum akkor segítő, és gyógyító erőt küld, hogy feltöltődik az egész szoba, ház, majd tovább töltődik az arany fénnyel az egész város, az ország, a földrész, az egész bolygó és minden érző lény részesül az áldásban, egészségben, szeretetben. Minden és mindenki meggyógyul, helyreáll a harmónia.

ESTI MANTRÁZÁS:

(Mantrázzunk azzal a céllal, hogy minél előbb megfékeződjön a vírus terjedése, mindenki egészséges legyen és boldog!)

A szavaknak teremtő erejük van. A Mantrák olyan különleges szóformulák, melyek rezgést idéznek elő. Az egyik legismertebb mantra az OM MANI PEME HUNG mantra, mely számos pozitív rezgéssel rendelkezik. (Pl: áldás és egészség minden érző lény javára.) Ismételgetése, nem csak ránk, hanem mindenre és mindenkire pozitívan hat. Akár reggelenként, napközben, nehezen megoldandó szituációknál, vagy bármikor érdemes ismételgetni, a hatása egészen érdekes lesz, érdemes kipróbálni. (A Mala segít ezek számolásában, ha 108-szor mondjuk ki a mantrát, az számít egy körnek.)

Pozitív hatások, amiket erősít:

 • az OM szótag megtisztít a ragaszkodástól és a büszkeségtől
 • a MA szótag elmélyíti az önzetlenséget és a szeretetet
 • a NI szótag segít elsajátítania türelmet
 • a PE szótag erősíti a kitartást
 • a ME szótag segíti az összpontosítás
 • a HUNG szótag elmélyíti a bölcsességet

Negatív személyiségjegyek, amiktől segít megszabadulni:

 • OM szótag: elégedettség / büszkeség
 • MA szótag: féltékenység
 • NI szótag: szenvedély/vágy
 • PE szótag: butaság / előítélet
 • ME szótag: szegénység / birtoklási kényszer
 • HUNG szótag: agresszió/ gyűlölet