Menü
Kosaram

Zöld Opál Mala 21 Szemes

Zöld Opál Mala 21 Szemes
Zöld Opál Mala 21 Szemes
Zöld Opál Mala 21 Szemes
Zöld Opál Mala 21 Szemes
Zöld Opál Mala 21 Szemes
Zöld Opál Mala 21 Szemes
Zöld Opál Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21120
Megvették: 44
Megnézték: 1958
12 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A Zöld Opál segít a gondolatokat és a mentális tartalmakat tisztán tartani és olyan irányba terelni, ami hasznára válik a viselőjének. Erővel és értelemmel tölti fel a mindennapos tevékenységeket.  Biztosítja az érzelmi összeszedettséget és gyógyulást. Segíti a sejtek tisztítását, fiatalodását. Spirituálisan a nyitottságot erősíti és az előrelátást.

Az Opál nagyon kifinomult energiával rendelkező kő. Szerencsét hoz a viselőjének és erősíti a hűséget, tiszteletet, szeretetet, harmóniát és a megbízhatóságot.
Az Opál kihozza valódi énünket, hogy alaposan megismerjük önmagunkat és segíti az önkifejezést. Erősíti a művészi hajlamot. Az Opál kreatív ötleteket sugall a viselőjének, hogy még a legnehezebb szituációkat is meg lehessen oldani. Általa könnyebben vesszük észre a lehetőségeket, hogy élni is tudjunk velük.
Segít átlátni a karmát, tudatosságot hoz, hogy megértsük és meglássuk tetteink következményeit. Általa könnyebb átformálni a negatív tulajdonságokat pozitívvá, a gyengeségeket erősséggé. Az Opál védelmet nyújt a negatív rezgésekkel szemben. Az Opál erősíti és kiegyensúlyozza a szexualitást, szenvedélyt. Felszabadítja a gátlásokat, segít az érzelmeket mélyen megélni és támogatja az érzelem alapú önkifejezést is.
Feltölti a kimerült energiaforrásokat. Az Opál kiegyensúlyozza a harmadikszem csakra, szívcsakra, gyökércsakra működését.
Az Opál gyógyítja a szívet, ereket, vért, veséket, szemet, Parkinson-kórt, Alzheimer-kórt, serkenti a memóriát. Szabályozza az inzulintermelést. Enyhíti a menstruációs fájdalmat, és a szülés közbeni görcsöket. Csillapítja a lázat és a fertőzéses megbetegedéseket.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!