Menü
Kosaram

Rutilkvarc Mala 21 Szemes

Rutilkvarc Mala 21 Szemes
Rutilkvarc Mala 21 Szemes
Rutilkvarc Mala 21 Szemes
Rutilkvarc Mala 21 Szemes
Rutilkvarc Mala 21 Szemes
Rutilkvarc Mala 21 Szemes
Rutilkvarc Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2182
Megvették: 60
Megnézték: 1564
9 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Rutilkvarcból készült Mala nagyon hatékony gyógyító ásvány, hiszen fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szinten is növeli a rezgést és az energiaáramlást. Kijavítja az aurában lévő rendellenességeket. Megkönnyíti a spirituális fejlődést, a meditációt és a kommunikációt a felettes énnel. Segíti a megvilágosodást.
A Rutilkvarc minden szinten védelmez. A Gyógyítókat, terapeutákat segíti, megszűri a negatív rezgéseket.

A Rutilkvarc támogatja a nézőpontváltást, ami a problémák megoldásához vezet, könnyíti a lelki terheket, szorgalmazza a fejlődést. Lehatol a gond kiváltó okáig és ott segít átalakítani a problémát, ezáltal jó irányba lehet kerülni. Akár a probléma karmikus, előző életbeli okát is ki tudja oldani, ha arra van szükséges. Tudatosítja a karma törvényét.
A Rutilkvarc megszünteti a depressziós állapotokat, sötét gondolatokat, rosszkedvet, félelmeket, aggódást, fóbiákat, bűntudatot, önbüntető mechanizmusokat és a szorongást.
A Rutilkvarc kiváló gyógyhatással rendelkezik a meddőségre és az impotenciára.
Gyógyítja a visszatérő betegségeket, légzőszervi betegségeket, hörgőket, légutakat, hurutos megbetegedéseket, kitisztítja a parazitákat. Sejt szinten regenerál. A szöveteket javítja, kiváló sebgyógyító. Kiegyenesíti a testtartást. Megtisztít a méreganyagoktól, magába szívja a higanylerakódásokat. A Rutilkvarc csakrája az erőközpont, harmadik szem csakra és a koronacsakra.Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!