Menü
Kosaram

Nyári Limitált Mala: Női Minőség

Nyári Limitált Mala: Női Minőség
Nyári Limitált Mala: Női Minőség
Nyári Limitált Mala: Női Minőség
Nyári Limitált Mala: Női Minőség
Nyári Limitált Mala: Női Minőség
Nyári Limitált Mala: Női Minőség
Nyári Limitált Mala: Női Minőség
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21113
Megvették: 0
Megnézték: 322
12 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Nyári Limitált Mala: Női Minőség (Holdkő- Hegyikristály- Rózsakvarc nyers ásvánnyal). Végtelen finomsággal, lágysággal és szeretettel tölt fel. Helyreállítja az női minőségeket. Felszabadít és oldja a gátlásokat.


 A Holdkő ásványból készült Mala az új kezdet köve. A neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. A Holdkő arra emlékeztet bennünket, hogy minden a változásnak és a  körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát, fejleszti a megértést és a tisztánlátást. A Holdkő csillapítja a felindulást, amit helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi-női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. Megnyitja a tudatot a váratlan impulzusokra, valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat. A Holdkő megszünteti az érzelmi bizonytalanságot, stabilizálja az érzelmi ingereket. Az érzelmek legmélyére hatol, alaposan kitisztítja a rendellenességeket és a régi káros mintákat segít felülírni. A holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását és ráhangol a bioritmusra. Hasznos sokkos esetekben. Segít lenyugtatni a hiperaktivitást akár még gyerekeknél is. Jó hatással van az emésztésre. A Holdkő enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj, a lép és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit.  Fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra kiváló ásvány. Álmatlanság ellen használják, és holdkórosság megelőzésére is. Méregtelenít. Egészségesre hangolja a korona és szívcsakrát.


A Hegyikristály Mala az egyik leghatásosabb energetizáló kristály. Az egyénre hangolja a szükség szerinti energiaszintet, ami a gyógyuláshoz és az egészséges állapotokhoz szükséges. Erősíti más ásványok és gyógymódok hatásait. Megvéd a sugárzásokkal szemben és az elektroszmogot is megszűri. Kiváló ásvány meditációhoz, mivel erősíti az elmélyülést és mentesít a zavaró tényezőktől, segíti a koncentrációt.
A Hegyikristály spirituálisan magas rezgéssel tölt fel, erősíti a tudatosságot és segít lehozni a tudást a fizikai síkra. Segít beteljesíteni az életfeladatokat és ráhangol arra az útra, amin haladni kell. Tisztítja a lelket és a finomtesteket. Sejtszinten gyógyít, általa gyökerestől meg lehet oldani a problémákat és azt, ami kiváltja azokat. A Hegyikristály erősíti az immunrendszert és a szervezet harmonikus működést. Minden betegséget gyógyít. Kiváló bőr és sebgyógyító. Harmonikus működésre hangolja az összes csakra működését. 


Rózsakvarc a végtelen béke és a feltétel nélküli szeretet köve. Minden szinten nyitja és tisztítja a szívet. A szerelem köve is, igazi romantikus, harmonikus kapcsolatot biztosít vagy szerelmet vonz be. Önszeretetet is biztosít. Megszabadít a ki nem mondott érzésektől, fájdalmaktól.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!