Menü
Kosaram

Nyári Limitált Mala: Tudatosság

Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
Nyári Limitált Mala: Tudatosság
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21125
Megvették: 0
Megnézték: 863
16 100 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Nyári Limitált Mala: Tudatosság (Kianit-Apatit-Hegyikristály- Amazonit nyers ásvánnyal).  Erősíti a tudatosággot továbbá eloszlatja félelmeket, blokkokat, illúziókat és a negativitást. Erős gyógyító rezgéssel rendelkezik. Szembesít azzal, ami szükséges a jó állapotok eléréséhez, megadja azt az erőt, amivel képessé válunk elérni az álmainkat.

 

Kianit ásványkőből készült Mala segít a spirituális szintre hangolódni, mélyíti a meditációt és nyugtat. Jól közvetíti, valamint felerősíti a magas rezgésű energiákat. Olyan gondolatokat hoz, amelyben a spirituális energia testet ölt. Földeli a spirituális rezgéseket, és megkönnyíti az álmok visszaidézését. Elérhetővé teszi a spirituális igazságokat. Ez az ásvány segít megérteni a karmákat és egyensúlyba hozni az életünket. A fénytestet lehívja a fizikai síkra, közben összeköt a legmagasabb rezgéssel, ezzel pedig elősegíti a fejlődést. Erősíti a tudatosságot, az értelmet párosítja az érzelmekkel és létrehozza a harmóniát közöttük. Általa könnyeben megértjük a múlt eseményeit és erőt is ad a feldolgozáshoz ezáltal minőségibb életet élhetünk. Szorgalmazza a megújulást és az átalakulást. A Kianit segíti az elengedést. Összehangolja a csakrákat, kitisztítja a meridiánokat, az energiavonalakat és a nadikat. Gyógyító álmokat hoz és stabilizálja a biomágneses mezőt. Életerővel tölti fel a szerveket. A Kianit eloszlatja félelmeket, blokkokat, illúziókat és a negativitást. Erősíti a megbocsátás képességét. Megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. 

A Kianit lázra, mirigyekre, izmokra kifejezetten hatékony. Csökkenti a vérnyomást, a fájdalmat, és segíti a fogyást a kisagy működésének beállításával. Erősíti a torkot és a gégét. Egyensúlyba hozza és megtartja a női-férfi energiákat. A Kianit csakrája a torokcsakra és a koronacsakra. 

 A Kék Kianit nagyon hasznos előadóművészeknek, vagy akiknek sok ember előtt kell beszélnie. Könnyíti a kommunikációt, az önkifejezést, kiváló gyógyhatással van a torokra, gégére és a hangszálakra.

 

Az Apatit ásványból készült Mala a nyitottságot és fejlődést erősíti. Szorgalmazza az elfogadást, és a segítést. Az Apati segíti a kommunikációt, az önkifejezést és a fejlődést. Kitartóvá tesz, megszünteti a zárkózottságot, zavartságot, ingerlékenységet, hiperaktivitást, szomorúságot, haragot, lustaságot, levertséget, depressziót és az apátiát. Kisimítja az idegeket. Átalakítja az elkülönülést, és a pesszimizmust, emberbarátivá tesz és társaságkedvelővé. Az Apatit rugalmasságra ösztönöz. Egyensúlyozza a fizikai, az érzelmi, a szellemei és a spirituális testet. Mélyíti a meditációt, a spirituális képességeket és a Kundalíni energiáját felébreszti. Segít beosztani az energiáinkat, nem hagyja, hogy elforgácsoljuk azt, megvéd az energiavámpíroktól.  Szeretettel tölti az érzelmeket, így megszünteti az érzelmi kiégést. Az Apatit gyógyítja a csontokat, porcokat, fogakat, megkönnyíti a kalcium felszívódást. Gyorsítja a csontforradást törés esetén. A motorikus képességekre kedvezően hat. Csillapítja az ízületi gyulladást, az angolkórt és az artrózist. Megszünteti az éhségérzetet és serkenti az anyagcserét, egészséges táplálkozásra motivál. Tisztítja a mirigyeket, nyirokrendszert, a meridiánokat és a szerveket. Enyhíti a magas vérnyomást és az egészséges szintre hangolja. Kiegyensúlyozza az összes csakrát. Különösen gyógyítólag hat a torok, köldök és gyökércsakrára.

 

Hegyikristály Mala az egyik leghatásosabb energetizáló kristály. Az egyénre hangolja a szükség szerinti energiaszintet, ami a gyógyuláshoz és az egészséges állapotokhoz szükséges. Erősíti más ásványok és gyógymódok hatásait. Megvéd a sugárzásokkal szemben és az elektroszmogot is megszűri. Kiváló ásvány meditációhoz, mivel erősíti az elmélyülést és mentesít a zavaró tényezőktől, segíti a koncentrációt.
A Hegyikristály spirituálisan magas rezgéssel tölt fel, erősíti a tudatosságot és segít lehozni a tudást a fizikai síkra. Segít beteljesíteni az életfeladatokat és ráhangol arra az útra, amin haladni kell. Tisztítja a lelket és a finomtesteket. Sejtszinten gyógyít, általa gyökerestől meg lehet oldani a problémákat és azt, ami kiváltja azokat. A Hegyikristály erősíti az immunrendszert és a szervezet harmonikus működést. Minden betegséget gyógyít. Kiváló bőr és sebgyógyító. Harmonikus működésre hangolja az összes csakra működését. 

Az Amazonit nyers ásvány enyhíti az érzelmi megrázkódtatásokat, félelmeket, elkeseredést. Nem engedi be a negatív energiákat, és jó hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az összetartozást, az egyetemes szeretet érzést és az együttérzést. A női- és férfi energiákat is összhangba hozza.

 

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!