Menü
Kosaram

Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás

Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21112
Megvették: 0
Megnézték: 446
13 500 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Nyári Limitált Mala: Érzelmi stabilitás (Kunzit- Fekete Turmalin- Rózsakvarc nyers ásvánnyal). Erősíti az érzelmi stabilitást, feloldja a blokkokat amik gátolják a szeretet áramlását. Erősíti a feldolgozást, védelmet ad.

A Kunzit ásványból készült Mala a feltétel nélküli szeretet köve, magas spirituális rezgést közvetít. Élettel telivé tesz, nyugtat, segíti a szeretetteljes kommunikációt és harmonikus gondolatokat. Megszünteti az érzelmi kiégettséget, az érzelmi romokat gyógyítja, felszabadítja, és élettel telivé teszi a szívet. Az előző életekből származó érzelmi fájdalmat is gyógyítja, továbbá az érzelmi fájdalmak miatti depressziót is kezeli. A Kunzit segít visszanyerni az elvesztett bizalmat. Fokozza a kreativitást, az önkifejezést és az érzések felvállalását. A korai felnőtté válást orvosolja. Feloldja a leblokkolt emlékeket, majd ezeket segít feldolgozni. Magas rezgésű és energia tartalmú ásványkő. Univerzális szeretettel és békével tölt fel. Meditációban mély megértést biztosít, általa könnyebb megszelídíteni az egót, és segít kizárni a meditációt zavaró tényezőket. A Kunzit rendkívül hatékony védelmező ásványkő, megtisztít a nemkívánatos rezgésektől, nem engedi, hogy a közelünkbe kerüljenek negatív energiák. Véd az energia vámpíroktól. Megszűri a káros rezgéseket. Nagyobb tömegben is önmaga tud maradni az ember a Kunzit által. Emellett erősíti és tisztítja az aurát.
A Kunzit erősíti az emberszeretetet, az elfogadást, a kompromisszum készséget és az önzetlenséget hozza előtérbe. Nyugtatja az elmét, csökkenti a stresszt, segít rugalmasan kezelni és megoldani azokat a helyzeteket, amik gondot okoznak. Önvizsgálatra késztet. Harmóniát teremt a gondolatok, a megérzések és a cselekedetek között. Kitisztítja a karmából a negatív történéseket, amikből már tanultunk, de még el kellene szenvedni azt teljesen ki is tisztítja. A Kunzit kiváló hangulatjavító továbbá csökkenti a pánikbetegséget, stresszt és a depressziót. Letisztítja a geopatikus stresszt.
A Kunzit gyógyítja a keringést, a szívet, a szív izmait, idegeket, izmokat, idegzsábát, ízületeket. Beállítja a szervezet számára az egészséges inzulin termelést. Hatékony érzéstelenítő. Csillapítja az epilepsziát, gyulladást és a fájdalmakat. Erősíti az immunrendszert. Lítium tartalma miatt kiváló a depresszió, mentális és idegi eredetű betegségek kezelésére. Érzéstelenít és regenerál akár nagyobb volumenű betegségek után testileg és lelkileg is. A Kunzit összehangolja a szívcsakrát, torokcsakrát és a harmadikszem csakrát.
 

Fekete Turlmalin ásványból készült Malának nagyon erős védelmi hatása van az átkok, varázslat, az asztrális támadás, negatív rezgés, illetve a sugárzások ellen. A Fekete Turmalinnak földelő hatása is van, levezeti a stresszt, feszültséget, nyugtalanságot, megtisztít a negatívumoktól, akár gondolati, akár mentális szinten is. Objektív nézőpontot ad, optimista problémamegoldásra ösztönöz kreativitással párosítva ezeket a helyzeteket. A Fekete Turmalin véd a betegségektől, fertőzésektől, vírusoktól, erősíti az immunrendszert. Gyógyítja a rákot, a daganatot, a cisztát, a csontokat, az ízületeket, ízületi gyulladást, kiegyensúlyozza és tehermentesíti a gerincoszlopot. Javítja a beszédhibákat és a diszlexiát is. A gyökércsakrára kiváló hatással van.

 

A Rózsakvarc a végtelen béke és a feltétel nélküli szeretet köve. Minden szinten nyitja és tisztítja a szívet. A szerelem köve is, igazi romantikus, harmonikus kapcsolatot biztosít vagy szerelmet vonz be. Önszeretetet is biztosít. Megszabadít a ki nem mondott érzésektől, fájdalmaktól.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!