Menü
Kosaram

Zöld Ónix Mala 21 Szemes

Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
Zöld Ónix Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK21130
Megvették: 0
Megnézték: 360
12 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Az Ónix ásványból készült mala hatalmas erővel tölt fel és stabilitást ad a nehéz körülmények között. Stresszes, óriási nyomással teli élethelyzetekben letisztítja a feszültséget. Egyensúlyba hozza az energiákat, mely nagy támogatást nyújt, bármely aspektusra van szükség. Kiváló védelmező ásvány, megóv a környezet negatív hatásaitól és a nyomástól is, így a külső helyzetek, személyek nem tudnak negatívan hatni. 

Létrehozza a kapcsolatot a belső vezetővel, így könnyebben, mélyebben megértjük az útmutatásokat és az életre vonatkozó tanításokat, amik előre visznek az életben. 

Szorgalmazza, hogy a saját utunkra találjunk és megfontoltsággal, önuralommal, kitartással tölt fel, hogy elérjük a céljainkat. Az ónix támogatja a személyiség fejlődését, általa könnyebben kifejezzük, képviseljük önmagunkat, továbbá egyszerűbben tudjuk a sorsunkat jó irányba alakítani. Az Ónix segíti a stabil és bölcs döntéshozatalt. A személyiséget pozitív irányba fejleszti. Az előző életben elszenvedett fájdalmakat, negatív dolgokat kitisztítja, amik kihatással vannak a jelenlegi elakadásokra és helyzetekre.

Növeli az életerőt, magabiztosságot, önértékelést, stabilitást. Az Ónix erősíti az idegeket, eloszlatja a bántó gondolatokat, félelmeket, aggodalmat, kisebbségi komplexust, kettősséget, traumákat, sérüléseket, lelki betegségeket, fájdalmakat, kilátástalanságot, bánatot. Szorgalmazza a fókusz megtartását és felszámolja a hanyagságra, pletykálkodásra és a könnyelműségre való hajlamot. 

Az Ónix kiváló gyógyhatással rendelkezik minden betegségre bármiből is eredjen. Mindig azt a rezgést közvetíti, amire éppen szükség van. Egyensúlyba hozza a férfi és a női energiákat. Nagyon hatékonyan gyógyítja a csontokkal, csontvelővel, fogakkal, vérrel és a végtagokkal kapcsolatos rendellenességeket.  

Az Ónix egészségere hangolja az összes csakrát.


A Zöld Ónix kiváló érzelmi fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Segíti a negatív tapasztalatok általi tanulási folyamatokat. Megelőzi a bezáródást és személyiség elferdülését, amiket a csalódások okoznak. Bölcsességgel tölt fel. Segít tiszta lapot adni. Szorgalmazza a megbocsátást, nyitottságot, új kezdeteket. Ha szükséges a kapcsolatokon belül rendezi a konfliktusokat. Boldogsággal, továbbá reménnyel tölt fel és segít kialakítani az új minőségibb életet. 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!