Menü
Kosaram

Rózsaopál Mala 108 Szemes

Rózsaopál Mala 108 Szemes
Rózsaopál Mala 108 Szemes
Rózsaopál Mala 108 Szemes
Rózsaopál Mala 108 Szemes
Rózsaopál Mala 108 Szemes
Rózsaopál Mala 108 Szemes
Rózsaopál Mala 108 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MN10820
Megvették: 60
Megnézték: 762
59 500 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Az Opálból készült Mala nagyon kifinomult energiával rendelkező kő. Szerencsét hoz a viselőjének és erősíti a hűséget, tiszteletet, szeretetet, harmóniát és a megbízhatóságot.
Az Opál kihozza valódi énünket, hogy alaposan megismerjük önmagunkat és segíti az önkifejezést. Erősíti a művészi hajlamot. Az Opál kreatív ötleteket sugall a viselőjének, hogy még a legnehezebb szituációkat is meg lehessen oldani. Általa könnyebben vesszük észre a lehetőségeket, hogy élni is tudjunk velük.
Segít átlátni a karmát, tudatosságot hoz, hogy megértsük és meglássuk tetteink következményeit. Általa könnyebb átformálni a negatív tulajdonságokat pozitívvá, a gyengeségeket erősséggé. Az Opál védelmet nyújt a negatív rezgésekkel szemben. Az Opál erősíti és kiegyensúlyozza a szexualitást, szenvedélyt. 
Felszabadítja a gátlásokat, segít az érzelmeket mélyen megélni és támogatja az érzelem alapú önkifejezést is.
Feltölti a kimerült energiaforrásokat. 
Az Opál kiegyensúlyozza a harmadikszem csakra, szívcsakra, gyökércsakra működését.
Az Opál gyógyítja a szívet, ereket, vért, veséket, szemet, Parkinson-kórt, Alzheimer-kórt, serkenti a memóriát. Szabályozza az inzulintermelést. Enyhíti a menstruációs fájdalmat, és a szülés közbeni görcsöket. Csillapítja a lázat és a fertőzéses megbetegedéseket.

Továbbá a Rózsaopál segíti a lélek felszabadulását az önkorlátozás és félelmek alól, a szívet szeretettel tölti fel. Könnyed életet biztosít. A kreativitást fokozza és segít megvalósítani az álmokat.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!