Menü
Kosaram

Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás

Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás
  • : Előrendelhető
  • Cikkszám: MK21127
Megvették: 0
Megnézték: 422
12 500 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Nyári Limitált Mala: Önfelvállalás (Amazonit- Smithsonit- Krizokolla- Hegyikristály- Amazonit nyers ásvánnyal). Szorgalmazza az önkifejezést, önfelvállalást, önbizalmat. Létrehozza az érzelmi és értelmi harmóniát. Motivációval és életerővel tölt fel. Átlendít a nehézségeken.


Krizokolla ásványból készült Mala élettel telivé tesz, vitalitást és rugalmasságot biztosít. Segíti a megrekedt kommunikációt a rendes mederbe terelni. Nyíltságot és őszinteséget biztosít. A párkapcsolatban segít rendezni az ellentéteket, békét hoz és átlendít a nehézségeken. Javítja a kapcsolatokat. Nyugalmat biztosít azokban a szituációkban, amik kizökkentenek. A hirtelen haragot, fóbiákat is átalakítja békés elfogadássá és elengedéssé. A Krizokolla eloszlatja a negatív energiákat. Mentesít a feszültségektől. Elmélyíti a meditációt, öntudatot, stabilizálja az érzelmi ingadozást, mély érzelmi harmóniát hoz létre. Megszünteti az önpusztítást, bűntudatot, túlérzékenységet. Aki viszont az elfojtásoktól szenved, annál a Krizokolla segíti az érzékenység átélését. Tisztítja az összes csakrát és egészséges állapotra hangolja. Segíti a tisztán látást. Belső stabilitást erősít. Motivációval tölt fel. A Krizokolla gyógyítja az ízületeket, gyulladást, emésztést, fekélyt, tüdőt, torkot, mandulát, csontokat. Méregteleníti a májat, epét, vesét, beleket. Csillapítja a görcsöket, izomgörcsöket, lázcsillapításban segít, hűsíti a felhevült testet. Enyhíti a menstruációs görcsöket is. Csökkenti a vérnyomást. A Krizokolla egészségesre hangolja a szívcsakrát.


Smithsonit ásványból készült Mala a harmónia, béke, kedvesség és a kiváló eredmények ásványköve. Nagyon finom energiarezgéseket bocsát ki magából, melyek az életben felmerülő nehézségeket könnyítik meg. Leszedi a stressz összes formáját, tehermentesít, megóv a kimerüléstől. Szellemileg vitalitást és frissességet biztosít. Kitágítja a saját magunk által felállított határainkat, eloszlatja a blokkokat, félelmeket és az önkorlátozást, önpusztást. A Smithsonit meggyógyítja és eltünteti az érzelmi fájdalmakat, sebeket és a rendellenességeket. Viselője sokkal jobban érzi majd magát és felszabadultabban, harmonikusabban. A nehezen kezelhető kapcsolatokban is békét hoz. A Smithsonit gyógyítja a nehéz gyermekkorral rendelkezőket, eloszlatja a gyermekkorból származó érzelmi sérüléseket, akár azt a traumát is, hogy nem várták, vagy babaként nem akarták megtartani az adott személyt. Csökkenti az érzelmi kiszolgáltatottságot és a magányosságot. A Smithsonit kiváló kő a szüléshez, és a megújuláshoz, segít megszüntetni a terméketlenséget. Ez a kő segíti azokat is, akik vezető pozícióban vannak, megszünteti a kellemetlen szituációkat, diplomáciai képességeket erősíti és a tapintatosságot is.
A Smithsonit kiegyensúlyozza a csakrákat. Gyógyítja az immunrendszert, az ereket, izmokat, idegeket, emésztést, arcüreget. Megszünteti a gyulladásokat. Segít megszüntetni a függőségeket, alkoholizmust, drogfüggőséget, stb.
A Levendulakék Smithsonit megszünteti a pánikbetegséget, az érzelmi fájdalmakat. Összhangot teremt a fizikai és érzelmi auraréteg között. Egyetemes szeretettel tölt fel. 

Hegyikristály Mala az egyik leghatásosabb energetizáló kristály. Az egyénre hangolja a szükség szerinti energiaszintet, ami a gyógyuláshoz és az egészséges állapotokhoz szükséges. Erősíti más ásványok és gyógymódok hatásait. Megvéd a sugárzásokkal szemben és az elektroszmogot is megszűri. Kiváló ásvány meditációhoz, mivel erősíti az elmélyülést és mentesít a zavaró tényezőktől, segíti a koncentrációt.
A Hegyikristály spirituálisan magas rezgéssel tölt fel, erősíti a tudatosságot és segít lehozni a tudást a fizikai síkra. Segít beteljesíteni az életfeladatokat és ráhangol arra az útra, amin haladni kell. Tisztítja a lelket és a finomtesteket. Sejtszinten gyógyít, általa gyökerestől meg lehet oldani a problémákat és azt, ami kiváltja azokat. A Hegyikristály erősíti az immunrendszert és a szervezet harmonikus működést. Minden betegséget gyógyít. Kiváló bőr és sebgyógyító. Harmonikus működésre hangolja az összes csakra működését. 


Az Amazonit nyers ásvány enyhíti az érzelmi megrázkódtatásokat, félelmeket, elkeseredést. Nem engedi be a negatív energiákat, és jó hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az összetartozást, az egyetemes szeretet érzést és az együttérzést. A női- és férfi energiákat is összhangba hozza.

 

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!