Menü
Kosaram

Nyári Limitált Mala: Egység és egészség

Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
Nyári Limitált Mala: Egység és egészség
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2123
Megvették: 0
Megnézték: 313
19 500 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Nyári Limitált Mala: Egység és egészség (Csaroit- Csillámpala- Rózsakvarc nyers ásvánnyal). Erős gyógyító rezgéssel rendelkezik, mentálisan szorgalmazza a tudati egységet és az egészséges életszemléletet. Szorgalmazza a fejlődést és a jó állapotok elérését.

Csaroit ásványból készült Mala megkönnyíti a változást, elfogadást, fejlődést és az átalakulást. Általa könnyebb legyőzni még a legmélyebb félelmeket és a negatív tulajdonságokat is. Megszünteti az elszigetelődést. Orvosolja az csalódásokat. A problémák gyökeréig hatol, onnan kezdi az átalakulást és hatalmas gyógyító erővel tölti a viselőjét. Általa a negatív, kóros energiákból egészséges lesz. A Csaroit megszünteti a kényszeres viselkedésmintákat, megszállottságot, elszigetelődést, csalódottságot, aggodalmakat, rögeszméket, stresszes állapotokat. Motivációval, erővel, spontaneitással és lendülettel tölt fel. A Csaroit megkönnyíti a döntéshozatalt, segíti a koncentrációt és az elemzőképességet. Általa könnyebb átlátni a folyamatokat és a célkitűzéshez szükséges lépéseket.

A Csaroit erősíti a jó tulajdonságokat, továbbá az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet. Mély érzelmi és fizikai gyógyulást okoz. Összhangot teremt a szív és a tudat között. Megtisztítja az aurát. Általa könnyebb megélni a jelen pillanatot. Segíti a változást, ami igazodik a magasabb rendű célokhoz és a spirituális bevállalásokhoz. Leföldeli ezeket a célokat és erőd ad a megvalósításukhoz, csökkenti a nehézségeket. Segíti az egyéni karmikus tapasztalásokat és ezekhez útmutatást sugall. Általa könnyebb átlátni az előző életeket. 

A Csaroit helyreállítja a testben felborult egyensúlyt. Kiváló természetes gyógymód vérnyomás problémákra, májkárosodásra, szívre, hasnyálmirigyre, idegrendszeri problémákra, depresszióra, autizmusra. Csökkenti a fejfájást, a fájdalmakat és a görcsöket. Kisimítja a rezgéseket és megszünteti az alvászavarokat és az álmatlanságot.  A Csaroit kiegyenlíti a szívcsakrát, a harmadik szem csakrát és a koronacsakrát. 

 

Csillámpala ásványkőből készült Mala különböző kövek együttes képződése. Található benne gránát, muszkovit, biotit, kvarc, turmalin, földpát, disztén, sztaurolit. A Csillámpalában elegyedik mindegyik kő hatása, illetve együttesen fokozzák egymás tulajdonságait. A Csillámpala rendkívül hatékony a korona és szívcsakra egyensúlyba hozására, megszünteti a mentális és érzelmi különbségeket. Létrehozza az egységet a gondolatok és az érzések között. Szembesít azzal, amit meg kell fejlődni. Érzelmi biztonságot ad, rugalmasságra ösztönöz és rendkívül hatékony az összes mentális problémára, nyugtatja az idegeket, összehangolja a 2 agyféléteket, gyógyítja a skizofréniát, borderline-szindrómát, hangulatingadozásokat, szélsőséges viselkedést, depressziót, melankóliát, alvászavarokat, a koros insomniát, idegi eredetű betegségeket, melankóliát, csökkenti a haragot, fejfájást és a mononucleosis tüneteit is megszünteti. Kiváló kő vizsgák idején, nyugtat és elmélyíti a tanultakat, hogy amikor szükséges előjöjjön a lényeg. Javítja az immunrendszert.

A Rózsakvarc a végtelen béke és a feltétel nélküli szeretet köve. Minden szinten nyitja és tisztítja a szívet. A szerelem köve is, igazi romantikus, harmonikus kapcsolatot biztosít vagy szerelmet vonz be. Önszeretetet is biztosít. Megszabadít a ki nem mondott érzésektől, fájdalmaktól.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!