Menü
Kosaram

Nyári Limitált Mala: Boldogság

Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
Nyári Limitált Mala: Boldogság
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2124
Megvették: 0
Megnézték: 349
18 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Nyári Limitált Mala: Boldogság (Morganit- Akvamarin- Kék Kalcit- Amazonit nyers ásvánnyal). Erősíti a boldogságot és eloszlatja azokat az elakadásokat, amik a gátolják a szeretetteljes állapotokat. Megszünteti a negatív energiákat és régóta cipelt lelki terheket és negatív tulajdonságokat.

Morganit ásványból készült Mala átalakítja a negatív tudattartalmakat, mint például félelmet, fanatizmust, becsvágy, fontoskodást, menekülési mechanizmusokat nyugodt, mélyen szemlélődő, szeretetteljes jellemvonássá. Segít megszelídíteni az egót. Általa könnyebb csökkenteni a stressz minden formáját, a megfelelési és teljesítési kényszereket. A Morganit tudatosítja, mire van igazán szükség, mi az, ami valóban lényeges. Segít szembenézni az érzésekkel és megélni azokat. Az élet szeretetére tanít és arra, hogy úgy fogadjuk el a dolgokat, ahogy vannak. Elmélyíti a szeretetet az érző lények között és megtanít az önszeretetre is. Minőségi kapcsolatok építését szorgalmazza.
Támogatja az elmélyülést, meditációt, szellemi életet és minőséget. Ihlettel és motivációval tölt fel. 
A Morganit gyógyítja a szívpanaszokat, májproblémákat, idegi eredetű betegségeket, depressziót, idegfájdalmakat, potenciazavart, egyensúlyproblémákat, csökkenti az idegfájásokat. A Morganit kiegyensúlyozza a szív, erőközpont, torok és koronacsakrát.

Az Akvamarin Mala a bátorság és a boldog, békés, hűséges párkapcsolat köve. Általa könnyebb kifejezni az érzéseket. Nyugtatja az elmét és csillapítja a stresszt. Segít kezelni a túlérzékenységet. Az Akvamarin enyhíti a félelmeket és megtanít felelősséget vállalni önmagunkért. Az ősi hitrendszer szerint a kő szembeszáll a sötétség erőivel, aki pedig ilyen ásványt visel, elnyeri a fénylelkek pártfogását. Segít lezárni a befejezetlen ügyeket, legyen az üzleti- párkapcsolati- vagy egyéb ügy. Erősíti az intuíciót, meditáláskor pedig elősegíti a spirituális tudat elérését, és magasabb tudatállapotokba juttathat. Az Akvamarin szemproblémákra, torokfájásra, megduzzadt mirigyekre, pajzsmirigy-problémákra is igen hatékony. Autoimmun betegségekre és allergiákra, az immunrendszer túlzott működésére is hatékony, valamint segíti a feladatokat ellátó szervek munkáját. Továbbá felfrissít. Csakrája a harmadik szem és a torokcsakra.

Kék Kalcit ásványból készült Mala az ellazulás, a meghittség és a finom rezgések köve. Kisimítja az idegeket, kiváló görcs, stressz és szorongás oldó hatással rendelkezik. Kitisztítja és mentesít a negatív érzések alól. Segít rendezni az ellentétes véleményeket és nézőpontokat. Harmonikus, szeretetteljes kommunikációt és megegyezést biztosít. Elnyeli a negatív energiákat, majd átalakítja olyan rezgéssé, ami a viselője javát szolgálja.

Csökkenti a vérnyomást és oldja a fájdalmakat. A Kék Kalcit egészségesre hangolja a torokcsakrát és a koronacsakrát.

 

Az Amazonit nyers ásvány enyhíti az érzelmi megrázkódtatásokat, félelmeket, elkeseredést. Nem engedi be a negatív energiákat, és jó hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az összetartozást, az egyetemes szeretet érzést és az együttérzést. A női- és férfi energiákat is összhangba hozza. 

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!