Menü
Kosaram

Mézopál Mala 21 Szemes

Mézopál Mala 21 Szemes
Mézopál Mala 21 Szemes
Mézopál Mala 21 Szemes
Mézopál Mala 21 Szemes
Mézopál Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2194
Megvették: 102
Megnézték: 3139
13 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Mézopál ásványból készült Mala új nézőpont és előrevivő gondolkodásmód kialakításában segít. Megkönnyíti az átalakulást és a fejlődést. Megszünteti a félelmeket és a bűntudatot.
A Mézopál kiváló gyógyhatással rendelkezik a szemproblémákra, tisztítja a fertőzéseket. Javítja az emlékezetet.

Az Opál nagyon kifinomult energiával rendelkező kő. Szerencsét hoz a viselőjének és erősíti a hűséget, tiszteletet, szeretetet, harmóniát és a megbízhatóságot.
Az Opál kihozza valódi énünket, hogy alaposan megismerjük önmagunkat és segíti az önkifejezést. Erősíti a művészi hajlamot. Az Opál kreatív ötleteket sugall a viselőjének, hogy még a legnehezebb szituációkat is meg lehessen oldani. Általa könnyebben vesszük észre a lehetőségeket, hogy élni is tudjunk velük.
Segít átlátni a karmát, tudatosságot hoz, hogy megértsük és meglássuk tetteink következményeit. Általa könnyebb átformálni a negatív tulajdonságokat pozitívvá, a gyengeségeket erősséggé. Az Opál védelmet nyújt a negatív rezgésekkel szemben. Az Opál erősíti és kiegyensúlyozza a szexualitást, szenvedélyt.
Felszabadítja a gátlásokat, segít az érzelmeket mélyen megélni és támogatja az érzelem alapú önkifejezést is.
Feltölti a kimerült energiaforrásokat.
Az Opál kiegyensúlyozza a harmadikszem csakra, szívcsakra, gyökércsakra működését.
Az Opál gyógyítja a szívet, ereket, vért, veséket, szemet, Parkinson-kórt, Alzheimer-kórt, serkenti a memóriát. Szabályozza az inzulintermelést. Enyhíti a menstruációs fájdalmat, és a szülés közbeni görcsöket. Csillapítja a lázat és a fertőzéses megbetegedéseket.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!