Menü
Kosaram

Kianit Mala 21 Szemes

Kianit Mala 21 Szemes
Kianit Mala 21 Szemes
Kianit Mala 21 Szemes
Kianit Mala 21 Szemes
Kianit Mala 21 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2124
Megvették: 51
Megnézték: 2208
21 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Kianit ásványkőből készült Mala segít a spirituális szintre hangolódni, mélyíti a meditációt és nyugtat. Jól közvetíti, valamint felerősíti a magas rezgésű energiákat. Olyan gondolatokat hoz, amelyben a spirituális energia testet ölt. Földeli a spirituális rezgéseket, és megkönnyíti az álmok visszaidézését. Elérhetővé teszi a spirituális igazságokat. Ez az ásvány segít megérteni a karmákat és egyensúlyba hozni az életünket. A fénytestet lehívja a fizikai síkra, közben összeköt a legmagasabb rezgéssel, ezzel pedig elősegíti a fejlődést. Erősíti a tudatosságot, az értelmet párosítja az érzelmekkel és létrehozza a harmóniát közöttük. Általa könnyeben megértjük a múlt eseményeit és erőt is ad a feldolgozáshoz ezáltal minőségibb életet élhetünk. Szorgalmazza a megújulást és az átalakulást. A Kianit segíti az elengedést. Összehangolja a csakrákat, kitisztítja a meridiánokat, az energiavonalakat és a nadikat. Gyógyító álmokat hoz és stabilizálja a biomágneses mezőt. Életerővel tölti fel a szerveket. A Kianit eloszlatja félelmeket, blokkokat, illúziókat és a negativitást. Erősíti a megbocsátás képességét. Megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. 

A Kianit lázra, mirigyekre, izmokra kifejezetten hatékony. Csökkenti a vérnyomást, a fájdalmat, és segíti a fogyást a kisagy működésének beállításával. Erősíti a torkot és a gégét. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a pajzsmirigy rendellenességeire. Egyensúlyba hozza és megtartja a női-férfi energiákat. A Kianit csakrája a torokcsakra és a koronacsakra. 

 

A Kék Kianit nagyon hasznos előadóművészeknek, vagy akiknek sok ember előtt kell beszélnie. Könnyíti a kommunikációt, az önkifejezést, kiváló gyógyhatással van a torokra, gégére és a hangszálakra.

Mala tulajdonságok
Szemek anyagaKianit
Szemek száma21
Szemek mérete8 mm
Bojt színeSzürke
FelhasználásGyógyítás

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!