Menü
Kosaram

Rózsaszín Aventurin Mala 27 Szemes

Rózsaszín Aventurin Mala 27 Szemes
Rózsaszín Aventurin Mala 27 Szemes
Rózsaszín Aventurin Mala 27 Szemes
Rózsaszín Aventurin Mala 27 Szemes
Rózsaszín Aventurin Mala 27 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2717
Megvették: 92
Megnézték: 1052
7 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Rózsaszín Aventurin ásványból készült Mala a szeretet köve. Elmélyíti a feltétel nélküli szeretetet, elfogadást és türelmet az érző lények között. Általa könnyebb elengedni az elvárásokat, előítéleteket, fájó régi emlékeket. Érzelmileg regenerál, gyógyulást biztosít. A megbocsátást, feldolgozást erősíti. Segít tiszta lapot adni a nehéz kapcsolatokban. A rózsaszín Aventurin segít rendezni a fájdalmakat, megnyugvást és megbocsátást hoz.  Minden szinten nyugtat és harmonizál. A tudatot békével és tisztasággal tölti fel.
Gyógyítja a szívet, a bőrt, jó hatással van a mellkas szerveire, a tüdőre.

Az Aventurin ásványból készült Mala a boldogság köve. Nagyon optimista rezgésű kő, megmutatja mi az, ami igazán boldogságot hoz az életbe. Átalakítja a negatív életszituációkat pozitívvá. Elnyeli a feszültséget és megszünteti a hajlamot rá. Fokozza a kreativitást, nyitottságot, elfogadást mások és önmagunkkal szemben. Az Aventurin kiváló kő azoknak, akik vezetői pozícióban vannak. Segíti a döntéshozatalt, leszedi a felesleges stresszt, békés megoldás fele terel, erősíti az empátiát.
Az Aventurin által könnyebben megtalálni a dolgok mögött rejlő okokat, megmutatja mi az igazi probléma oka, és segít szeretetteljes megoldást találni rá. A múltban keletkezett problémákat szépen szelíden feloldja és orvosolja. Harmonizálja a férfi női energiát, illetve tisztítja a mentális és spirituális aurarétegeket. Létrehozza a teljes harmóniát. Stabilizálja a jó állapotokat. Nyugodt békés, könnyű alvást biztosít. Hat éves korig segíti a fejlődést. Az Aventurin kiválóan csillapítja a mentális betegségeket, idegrendszeri gyengeséget, haragot, ingerlékenységet, dadogást, depressziót. Orvosolja a fájdalmas érzelmeket és feloldja a szív fájdalmait, ezáltal regenerálja a szívet, segít megelőzni szívinfarktus kialakulását, védi a szívet. Az Aventurin gyógyítja a csecsemőmirigyet, kötőszöveteket, ereket, idegeket, szemet, tüdőt, arcüreget, vesét, mellékvesét, húgyhólyagot és a vérnyomás rendellenességeit. Kiváló zsírégető hatása van, segíti az anyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet. Lehúzza a gyulladást, gyógyítja a bőrbetegségeket, az allergiát, csillapítja a fájdalmakat.

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!