Menü
Kosaram

Kék Kalcit Mala 27 Szemes

Kék Kalcit Mala 27 Szemes
Kék Kalcit Mala 27 Szemes
Kék Kalcit Mala 27 Szemes
Kék Kalcit Mala 27 Szemes
Kék Kalcit Mala 27 Szemes
Kék Kalcit Mala 27 Szemes
Kék Kalcit Mala 27 Szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2725
Megvették: 50
Megnézték: 762
20 400 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Kék Kalcit ásványból készült Mala az ellazulás, a meghittség és a finom rezgések köve. Kisimítja az idegeket, kiváló görcs, stressz és szorongás oldó hatással rendelkezik. Kitisztítja és mentesít a negatív érzések alól. Segít rendezni az ellentétes véleményeket és nézőpontokat. Harmonikus, szeretetteljes kommunikációt és megegyezést biztosít. Elnyeli a negatív energiákat, majd átalakítja olyan rezgéssé, ami a viselője javát szolgálja.

Csökkenti a vérnyomást és oldja a fájdalmakat. A Kék Kalcit egészségesre hangolja a torokcsakrát és a koronacsakrát.

 

A Kalcit ásványból készült Mala hatékonyan tisztítja a körülöttünk lévő teret. Eloszlatja az energetikai rendellenességeket a testen belül. Felrezegtet oda, ahol az egészséges állapot helyreáll. A Kalcit emeli a spirituális rezgést, tisztítja a tudatot, segíti a tisztán látást, erősíti a képességeket. Felgyorsítja a fejlődést és tudatosítja a testkilépéses élményeket.

Összhangot teremt az értelem és az érzem között, létrehozza az érzelmi intelligenciát. 

A Kalcit hatásos ellenszere a reményvesztettségnek, a motiválatlanságnak és a lustaságnak. Aktivizálja az energiatartalékokat, vitalitással és erővel tölt fel a mindennapokhoz. Lecsillapítja az elmét, segíti az előrelátás képességét, tisztítja a fejet. Segíti a tanulást és a tanultak alkalmazását.

Általa könnyebb felismerni a szituációk lényegét és a jó irányba haladni. Erőt ad az álmok megvalósításához.

A Kalcit csillapítja az érzelmi megrázkódtatásokat, traumákat, fájdalmakat melyeket boldogsággá, stabilitássá, nyitottsággá alakít. Erősíti az önbizalmat és az önmagunkba vetett hitet, általa könnyebben átalakítjuk a sorscsapásokat.

A Kalcit erősíti a csontokat, ízületeket, segíti a kalcium felszívódását, ugyanakkor lebontja a meszesedést. Kiváló gyógyhatással rendelkezik a kiválasztó szervekre, a belekre, az epére, a nemzőszervekre, a véralvadásra, a bőrre, fekélyre, sebekre, gennyes elváltozásokra, szemölcsre. A szövetek regenerálásában és az immunrendszer erősítésében szintén nagyon hatásos. 

Gyermekeknél támogatja a fejlődést és a növekedést.

A Kalcit egészégesre hangolja az erőközpont, napfonat, szív és koronacsakrát.

 


 

 

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!