Menü
Kosaram

Hópehely Obszidián Mala 21 szemes

Hópehely Obszidián Mala 21 szemes
Hópehely Obszidián Mala 21 szemes
Hópehely Obszidián Mala 21 szemes
Hópehely Obszidián Mala 21 szemes
Hópehely Obszidián Mala 21 szemes
  • : Készleten
  • Cikkszám: MK2165
Megvették: 47
Megnézték: 2223
5 130 Ft
5 700 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

A Hópehely Obszidián arra motivál, hogy a negatív berögzült viselkedésmintákat átalakítsuk pozitív jellemvonássá. Semleges szempontból segít rálátni a problémákra, nehézségekre, traumákra, csalódásokra. A hópehely Obszidián energiát közvetít, ami segít feldolgozni az előbb említett eseményeket. Harmonizálja a testet, lélek, mentális tartalmakat. Felszabadít a stressz alól, rendezi a gondolatokat, amik kiváltják. Megszabadít a negatív meglátásoktól és pesszimizmustól is. Békét biztosít, lenyugtat. Kiváló kő meditációhoz, leszedi a felesleges ingereket és segít a tudatot fókuszálni.
A hópehely Obszidián gyógyítja a szemet, keringést, ereket, gerincoszlopot és a bőrt. Megszünteti a függőségeket. Megszünteti az elme betegségeit és a depressziót. 

Az Obszidián ásványokról általában:
Az Obszidiánból  készült Mala védelmet nyújt. Megszünteti a negativitást, és eloszlatja a szeretet nélküli gondolatokat. Megtisztít a mentális zavaroktól és attól, ami gátolja, hogy szembe nézzünk önmagunkkal. Az Obszidián kíméletlenül szembesít énünk negatív aspektusaival, azután, ha már tudatosodtak ezek a részeink segít, hogy megoldjuk ezeket és helyreálljon a szeretetteljes állapot. Eltávolítja a mentális stresszt és megmutatja annak okát. Feloldja az idejétmúlt viselkedésmintákat. Az Obszidián eloszlatja az érzelmi blokkokat és a traumákat, elmélyíti és megtisztítja az érzelmeket. Növeli az együttérzést és a kitartást. Újfajta motivációval tölt fel, hogy el tudjuk érni a kitűzött céljainkat. Az Obszidián  csillapítja a vérzést továbbá  gyógyítja az ízületeket, izomgörcsöket, emésztést, keringést, prosztatát.


Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!