Szelenit Mala 18 szemes

Új Szelenit Mala 18 szemes

  A Szelenit ásványból készült mala nagyon kifinomult rezgéssel rendelkezik. Tisztítja a fejet, a gondolatokat és a mentális részeket. Létrehozza a kapcsolatot a felettes énnel, ezáltal az intuíció sokkal pontosabb lesz. Erőt ad ahhoz, hogy megvalósítsuk ezeket az útmutatásokat. Segíti a spirituális tevékenységeket, lecsendesíti az elmét, megnyugtat, létrehozza a meditatív állapotot, segít alkalmazni a megszerzett tudást, szorgalmazza a fejlődést és a megújulást. A láthatatlan világot harmonizálja.

  A Szelenit ásvány által könnyebb teljesíteni a leszületés előtt bevállalt feladatokat, megmutatja a megoldást is hogyan tudjuk ezeket véghez vinni. Az előző életekben szerzett negatív hatásokat is tisztítja. 

   A Szelenit letisztítja a felesleges ingereket, így még mélyebb nyugalmat tudunk átélni. Mentálisan megszünteti a káoszt, tisztítja a tudatot és a tudat alatti részeket is.

  Kiváló védelmező ásvány, megvéd a negatívumokkal szemben, letisztítja mások akaratát továbbá megszünteti a befolyásolhatóságot. Orvosolja a fájó, zűrzavaros érzelmeket, stabilitást hoz. Megtisztítja a teret.
  A Szelenit kiváló gyógyhatással rendelkezik a csontokra, gerincoszlopra, epilepsziára, fejfájásra és a mentális betegségekre. Méregtelenít, akár a régi amalgán tömések negatív hatásait is alaposan kitisztítja. A bioenergetikai mezőket kiegyensúlyozza és helyreállítja a szervezet egészséges működését.

  A Szelenit csakrája a koronacsakra.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Szemek száma
  18 szemes
  Szem méret
  8 mm
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 16,500 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!