Zöld Opál Mala 21 Szemes

Zöld Opál Mala 21 Szemes
  A Zöld Opál segít a gondolatokat és a mentális tartalmakat tisztán tartani és olyan irányba terelni, ami hasznára válik a viselőjének. Erővel és értelemmel tölti fel a mindennapos tevékenységeket.  Biztosítja az érzelmi összeszedettséget és gyógyulást. Segíti a sejtek tisztítását, fiatalodását. Spirituálisan a nyitottságot erősíti és az előrelátást.

  Az Opál nagyon kifinomult energiával rendelkező kő. Szerencsét hoz a viselőjének és erősíti a hűséget, tiszteletet, szeretetet, harmóniát és a megbízhatóságot.
  Az Opál kihozza valódi énünket, hogy alaposan megismerjük önmagunkat és segíti az önkifejezést. Erősíti a művészi hajlamot. Az Opál kreatív ötleteket sugall a viselőjének, hogy még a legnehezebb szituációkat is meg lehessen oldani. Általa könnyebben vesszük észre a lehetőségeket, hogy élni is tudjunk velük.
  Segít átlátni a karmát, tudatosságot hoz, hogy megértsük és meglássuk tetteink következményeit. Általa könnyebb átformálni a negatív tulajdonságokat pozitívvá, a gyengeségeket erősséggé. Az Opál védelmet nyújt a negatív rezgésekkel szemben. Az Opál erősíti és kiegyensúlyozza a szexualitást, szenvedélyt. Felszabadítja a gátlásokat, segít az érzelmeket mélyen megélni és támogatja az érzelem alapú önkifejezést is.
  Feltölti a kimerült energiaforrásokat. Az Opál kiegyensúlyozza a harmadikszem csakra, szívcsakra, gyökércsakra működését.
  Az Opál gyógyítja a szívet, ereket, vért, veséket, szemet, Parkinson-kórt, Alzheimer-kórt, serkenti a memóriát. Szabályozza az inzulintermelést. Enyhíti a menstruációs fájdalmat, és a szülés közbeni görcsöket. Csillapítja a lázat és a fertőzéses megbetegedéseket.

  Szemek száma
  21 szemes
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Egységár: 12,000 Ft

 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!